hope322
Fanka BB :)
Jest jeszcze jeden lek co moze zafałszować wynik ale nie pamietam nazwy. Mysle, ze u Ciebie to napewno ciazaNie....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Jest jeszcze jeden lek co moze zafałszować wynik ale nie pamietam nazwy. Mysle, ze u Ciebie to napewno ciazaNie....
Super, teraz kciuki za pieknie bijace serduszkoHej. U mnie wszystko ok. Pęcherzyk jest na swoim miejscu i ciałko żółte tez. Cieszymy się z mężem ta nowina [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak i zaczynam się już stresować :-)
Ja mam skłonności do siniakow . Ale wcześniej aż takie mi się nie robiły .Kobitki a ogolnie macie sklonnosci do siniakow? Bo ja mam clexane - to to samo tylko inaczej sie nazywa i jak mam jakis slad to tylko malenki od igly a i to rzadko. Po pierwsze robie zastrzyk w miare blisko pepka a po drugie potem uciskam miejsce wklucia - jak przy pobieraniu krwi. To sa zastrzyki na rozrzedzenie krwi wiec jak nie ucisniecie to uszkodzone naczynka w tym miejscu chwilowo utrudnione zagojenie sie i krew sie saczy robiac siniaka.
Ja mam skłonności do siniakow . Ale wcześniej takich nie było . . Jeden z moich sincow.Kobitki a ogolnie macie sklonnosci do siniakow? Bo ja mam clexane - to to samo tylko inaczej sie nazywa i jak mam jakis slad to tylko malenki od igly a i to rzadko. Po pierwsze robie zastrzyk w miare blisko pepka a po drugie potem uciskam miejsce wklucia - jak przy pobieraniu krwi. To sa zastrzyki na rozrzedzenie krwi wiec jak nie ucisniecie to uszkodzone naczynka w tym miejscu chwilowo utrudnione zagojenie sie i krew sie saczy robiac siniaka.
Mi od kąd wyszedł dodatni czynnik V-leiden wycinanka acard 2x dziennie - rano i wieczór, więc raczej nie ma to znaczenia. Ja dostałam tylko info aby nie brać acardu w tym samym czasie co clexane czy neoparinDziewczyny to ważne kiedy sie je acard? Ja od dawna jem rano... czy to ma znaczenie?
nie dziękujęNo to kciukasy!!!Dobrze będzie![]()
mam nadzieję, że będę miała czym się chwalić, szczególnie że żeby tego było mało zaczęło mnie boleć gardło i kaszel :-(Mi lekarz również zaleciła żeby brać rano.Dziewczyny to ważne kiedy sie je acard? Ja od dawna jem rano... czy to ma znaczenie?
a to ja mam cztery razy taki pod pępkiemJa mam skłonności do siniakow . Ale wcześniej aż takie mi się nie robiły .
Ja mam skłonności do siniakow . Ale wcześniej takich nie było . . Jeden z moich sincow.

@labelladurmiente przepiekne imie! Az mialabym tak ochote corke nazwac bo zawsze mialam problem i mi sie niewiele damskich imion podoba. A jak Ci mowia w skrocie? Nie skracaja przypadkiem do Irka?
A to nie jestem samaa to ja mam cztery razy taki pod pępkiem![]()