Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Najpierw czułam przede wszystkim w środku, teraz już też jak położę rękę (a młoda kopie, bo oczywiście nie rusza się cały czasA czujecie ruchy dziecka tylko przy położeniu reki na brzuchu czy bez ręki tez? Ja w dalszym ciagu czekam na te pierwsze oznaki i nic
Moja przyjaciółka też jest w ciąży z terminem na sierpień, także podobnie jak u Ciebie.W ramach wsparcia WOŚP kupiłam dwie książki mamyginekolog, będzie co czytać na zwolnieniuTeraz pożyczyłam od siostry "ciężarówką przez 9 miesięcy" też jest fajna, z humorem podchodzi do ciąży, ale też jest sporo przydatnych informacji. W ogóle super bo moja siostra 2 lata starsza zaszła w ciążę zaraz potem jak się dowiedziała o nas i takim sposobem nasze dzieci będą miały niecałe 3 mies różnicy
mama nasza tak chciała wnuki to teraz będzie bawić dwójkę, ale cieszą się wszyscy, w końcu będą dzieci w rodzinie bo u kuzynek też teraz wysyp
Szczerze mówiąc to dopiero wczoraj mi siostra przywiozła tą książkę więc przeczytałam kilka pierwszych tygodni na razieMoja przyjaciółka też jest w ciąży z terminem na sierpień, także podobnie jak u Ciebie.
A w 1szej ciąży inna dobra kumpela była w ciąży i mamy 1,5 miesiąca różnicy między dziećmi.
A teraz dużo znajomych pod koniec minionego roku 2ce znajomych urodziło się dziecko a na wiosnę jeszcze jednym ma się urodzić..
Także wysyp.[emoji6]
Co do tej książki "ciężarówką przez 9 miesięcy" to czytałaś już ją trochę?
Bo ja ją trochę u znajomej czytałam, jak dla mnie to nie za bardzo jest ta książka, niby z humorem, ale dużo zwrotów takich nie wiem jak to ująć, takie bardzo infantylne, momentami kretyńskie.
Może jest tam dużo przydatnych informacji, ale język i sposób jakim została napisała do mnie nie przemawia..
Ja bym nie dała rady przebrnąć przez nią i jej przeczytać w całości.
Zresztą ta znajoma jak byłam u niej, była w 8 miesiącu, a miała przeczytane gdzieś kilkanaście tygodni tylko, też jej nie wciągnęła...
Choć ona w 1szeh ciąży jest, myślałam że mnie to razi bo będę miała 2gie dziecko, ale nie...
No ale każdemu co innego odpowiada.[emoji4]
Co do tej książki "ciężarówką przez 9 miesięcy" to czytałaś już ją trochę?
Bo ja ją trochę u znajomej czytałam, jak dla mnie to nie za bardzo jest ta książka, niby z humorem, ale dużo zwrotów takich nie wiem jak to ująć, takie bardzo infantylne, momentami kretyńskie.
Może jest tam dużo przydatnych informacji, ale język i sposób jakim została napisała do mnie nie przemawia..
Ja bym nie dała rady przebrnąć przez nią i jej przeczytać w całości.
Zresztą ta znajoma jak byłam u niej, była w 8 miesiącu, a miała przeczytane gdzieś kilkanaście tygodni tylko, też jej nie wciągnęła...
Choć ona w 1szeh ciąży jest, myślałam że mnie to razi bo będę miała 2gie dziecko, ale nie...
No ale każdemu co innego odpowiada.[emoji4]