reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Patrzcie dziewczyny jaka roznica....zaczyna mnie wypychac.

1516005979-744d007c7198a7e7-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeee no faktycznie a dopiero co praktycznie nie było widać brzuszka :)

Jeee no faktycznie a dopiero co praktycznie nie było widać brzuszka :)
Dzieciaczek sie rozpycha to i wiekszy. A 2 tyg temy plaska bylam. No ale jak patrzylam na zdj. To w 20 bylam juz widac....teraz w ubranich jeszcze nic a jic a spodnie nadal swoje nosze. Wczoraj byla u mnie kolezanka i mowi gdzie ja mam ten brzuch.hihi a ja do niej ze wszystko w swoim czasie.
No brzuszek już się Wypycha teraz z dnia na dzień będzie coraz większy
Oj tak , mam nadzieje ze bedzie jak w poprzednich ciazach taki w sam raz.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Można jeść grzyby, byle nie muchomory ;)
A zdjęcia ubranek były tutaj dodawane na bieżąco.
No muchomorow ogolnie bym nie jadla, nawet nie w ciazy :p

ja kupilam taka duża" c" i jest rewelacyjna dzieci chca mi zabierac EAIaIQobChMIstfxhcTZ2AIVA8AYCh2D_gHGEAQYASABEgLAKvD_BwE. Udalo mi sie za 50 zl bo dziewczyna miala dwie jddna dostala w prezencie i nowa mi sie udalo
Moja nowa £23.99, idzie poczta :D

A no wiecie teściowa do mnie ze nie wolno grzybow, myślę że chce mi na zle, nieraz mnie denerwuje ale ona sporo mi podpowie :) najpierw się z nią nie zgodze ale nieraz wychodzi na jej :)
Ja bym sie cieszyla, gdyby mi tesciowa tak gadala z drugiej strony, bo tylko slysze od rodziny, ze to jakies zabobony z niejedzeniem czegos, bo tesciowa urodzila 12 dzieci, a nie byla nigdy u lekarza ani w szpitalu i nikt wtedy nie przejmowal sie takimi rzeczami, jak niejedzenie czegos w ciazy. :D Szczegolnie moj maz w tym przoduje. Ostatnio powiedzialam mu, ze jak jeszcze raz uslysze 'moja mama 12 dzieci urodzila, a jakos...' to moze sie wyprowadzac.

Trzymma mocno kciuki :)
Dzieki

reklama
Doula to pomóc porodowa. Taka dobra fachowa dusza przy porodzie. Pomoże, wyląduje dba o komfort ciężarnej itp. Doula nie może jednak przeprowadzać ani sugerować zabiegów medycznych.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
doula chyba tez opiekuje sie jakis czas przed po prodem i po porodzie

Do góry