oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Jak leze to na plasko. Na luznym brzuchu jak stoje to zaczyna byc widac.Jaki płaski brzuszekrzadnej oponki jeszcze ?
![]()

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak leze to na plasko. Na luznym brzuchu jak stoje to zaczyna byc widac.Jaki płaski brzuszekrzadnej oponki jeszcze ?
![]()
Jak już masz fajnie ja nadal czekamMój dziec znowu dyskotekę w brzuchu robisię najadłam to działa
![]()
Kinia malucha nakarmilas to zadowolony. U mnie wlasnie po jedzeniu dzieciol sie ujawnia. Wczoraj leze a tu nic....... Zjadlam kawalek ciasta o 21 i za jakis czas pukanie.Mój dziec znowu dyskotekę w brzuchu robi[emoji5]️ się najadłam to działa [emoji5]️
I Oliwka ma taki po 3 dzieci. WOW podziwiaćJaki płaski brzuszekrzadnej oponki jeszcze ?
![]()
To samo było u mnie lezalam z dziewczyną po cesarce na obiad przynieśli jej z rodzi y wątrobę smażone z dużą ilością cebuli i cały blasze placka z budynkiem i czekolada, minęło parę godzin a w nocy miała koszmar cała noc ic na rękach mała nosiła a ledwo chodziła po tej cesarce tak się darlaJak urodziłam syna, babka na sali caly czas jadła mandarynki i uparcie mi tłumaczyła, ze jak jadła w ciąży to teraz też może. Te biedne dziecko sie przez dwa dni darlo niemilosiernie i w dzień i w nocy. Dopiero jedna położna jak ją opieprzyla za te mandarynki to ta przesta je jeść.
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty!
Ja już zdążyłam sobie zrobić drzemke, ale dalej bym poszla spać :/
Wglebilam sie w temat douli, i sie okazalo, ze dziewczyna, która mieszka dosłownie 300 m ode mnie działa aktywnie jako doula. Wspiera po porodzie, w karmieniu piersią, i dodatkowo zajmuje sie chustowaniem, więc dobrze na przyszlosc wiedzieć![]()
Ja już pisałam mój się urodził 56-57cm a w ciuchach 56 się topil bo te nóżki podkurczal i wszystko w nogach się majdalo. Przez pierwszy tydzień dwa więcej 50 ubieralamNie wydaje mi się, żeby 56 był za mały, a jak wy dziewczyny myślicie? Jak patrzę na te ciuszki, które już mam w rozmiarze 56 to wydaję mi się takie jakieś duże.