reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jaki płaski brzuszek :o rzadnej oponki jeszcze ? :D
Jak leze to na plasko. Na luznym brzuchu jak stoje to zaczyna byc widac.
1516011545-5d0857fc38f57048-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój dziec znowu dyskotekę w brzuchu robi[emoji5]️ się najadłam to działa [emoji5]️
Kinia malucha nakarmilas to zadowolony. U mnie wlasnie po jedzeniu dzieciol sie ujawnia. Wczoraj leze a tu nic....... Zjadlam kawalek ciasta o 21 i za jakis czas pukanie.

Ja do końca to będę jak słonica chyba☺️ Ty dalej odemnie i taki zgrabny brzuszek

Załączniki

• 10562992_IMG_20180115_111823.jpg
    10562992_IMG_20180115_111823.jpg
    47,8 KB · Wyświetleń: 95
Jak urodziłam syna, babka na sali caly czas jadła mandarynki i uparcie mi tłumaczyła, ze jak jadła w ciąży to teraz też może. Te biedne dziecko sie przez dwa dni darlo niemilosiernie i w dzień i w nocy. Dopiero jedna położna jak ją opieprzyla za te mandarynki to ta przesta je jeść.

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty!

Ja już zdążyłam sobie zrobić drzemke, ale dalej bym poszla spać :/

Wglebilam sie w temat douli, i sie okazalo, ze dziewczyna, która mieszka dosłownie 300 m ode mnie działa aktywnie jako doula. Wspiera po porodzie, w karmieniu piersią, i dodatkowo zajmuje sie chustowaniem, więc dobrze na przyszlosc wiedzieć :)

Uciekam dziewczyny chwilowo....jakis obiad trza zrobic. No i ciasto dla D do pracy. Trzymam kciuki za wizyty i same dobre wiesci ! Nie produkujcie za duzo!

Jak urodziłam syna, babka na sali caly czas jadła mandarynki i uparcie mi tłumaczyła, ze jak jadła w ciąży to teraz też może. Te biedne dziecko sie przez dwa dni darlo niemilosiernie i w dzień i w nocy. Dopiero jedna położna jak ją opieprzyla za te mandarynki to ta przesta je jeść.

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty!

Ja już zdążyłam sobie zrobić drzemke, ale dalej bym poszla spać :/

Wglebilam sie w temat douli, i sie okazalo, ze dziewczyna, która mieszka dosłownie 300 m ode mnie działa aktywnie jako doula. Wspiera po porodzie, w karmieniu piersią, i dodatkowo zajmuje sie chustowaniem, więc dobrze na przyszlosc wiedzieć :)
To samo było u mnie lezalam z dziewczyną po cesarce na obiad przynieśli jej z rodzi y wątrobę smażone z dużą ilością cebuli i cały blasze placka z budynkiem i czekolada, minęło parę godzin a w nocy miała koszmar cała noc ic na rękach mała nosiła a ledwo chodziła po tej cesarce tak się darla
Rano bezbronna pyta się lekarki że nie daje rady bo małej coś jest na co ona spojrzała na placek i stwierdziła żeby następnym razem uwazala

Mam nadzieję że do czytacie się ho ten słownik mnie wykończy zresztą tu pisze a tu gotuję i patrzę jeszcze na małego co robi
Także sorki jak nieraz nie da się zrozumieć co napisałem :)

reklama
Nie wydaje mi się, żeby 56 był za mały, a jak wy dziewczyny myślicie? Jak patrzę na te ciuszki, które już mam w rozmiarze 56 to wydaję mi się takie jakieś duże.
Ja już pisałam mój się urodził 56-57cm a w ciuchach 56 się topil bo te nóżki podkurczal i wszystko w nogach się majdalo. Przez pierwszy tydzień dwa więcej 50 ubieralam

Do góry