Margana
Fanka BB :)
Juz ma kolezanke[emoji5] Jes z nami na sali dziewczynka w tym samym wieku i druga nastolatkaO kurczę jeszcze Ciebie dopadła chorobaA jak tam z corka

Aniołek[*]8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Juz ma kolezanke[emoji5] Jes z nami na sali dziewczynka w tym samym wieku i druga nastolatkaO kurczę jeszcze Ciebie dopadła chorobaA jak tam z corka
Chciałabym tak w łóżku ćwiczyć nieswiadomie przez sen[emoji16] efekty by były a człowiek nawet nie pamięta, że się tak męczył [emoji16]Dziewczyny a ja mam dziś taka jakaś dziwna przypadloscmam takie jakby zakwasy na tyłku i udach jakbym wczoraj przeszła jakiś ostry trening obudzilam się z tym teraz niby mija ale zastanawia mnie to z kad taki ból
czyżbym w nocy trenowała a o tym nie pamiętała? Haha
![]()
Ja biore pregna plus i pregna dhaA jakie witaminy bierzecie ? Chodzi mi o nazwe ? Ja czekam do jutra do wizyty, ale chyba tez juz powinnam zaczac brać. Mam vita miner prenatal.
U mnie i magne b6, no spa forte, Omegamed Dha Pregna Optima, Espumisan, wit. C 1000, Trivagin, Dicoflore 60, Hexagyn Duo. Wczoraj skonczylam antybiotyk oraz dopochwowe tabsy.
Ja wlasnie tak wybieralam witaminy zeby magnezu nie bylo, zeby lykac magneb6.Ale to chyba lekarz powinien zlecic ? A jesli magnez jest juz w kapsulce z wszystkimi witaminami ? Tez bym chciala przestac byc taka jak to powiedzialas byle jaka![]()
Eh, ja juz po wizycie, nic sie nie dowiedzialam, ale zrobilam wymaz, bo wydaje mi sie, ze znowu mi sie jakas infekcja zaczela, powiedzieli, ze w srode zadzwoniaA jutro USG.
Eh, ja juz po wizycie, nic sie nie dowiedzialam, ale zrobilam wymaz, bo wydaje mi sie, ze znowu mi sie jakas infekcja zaczela, powiedzieli, ze w srode zadzwoniaA jutro USG.
Ja czytałam na forum mamaginekolog, że można spać jak się chceSpicie na prawym boku ? Podobno nie wolno, i najlepiej po 12 tygodniu spac tylko na lewym, bo uciska sie zyle ? Jesli sie myle poprawcie. Ale moze cos w tym jest bo ja od 2 tygodni nie moge nawet chwili polezec na prawym boku, czuje dziwny ucisk. A moze dziecko mam bardziej po prawej stronie ulozone ?
Ja właśnie też się tak pewniej czuje, i już nie mam takich bóli. Biorę nospe, Magneb6, duphaston to wszystko 3 razy dziennie i raz witaminę Witamin plus mamaU mnie tak samo i jakoś jak biorę to wszystko to czuję się pewniej. Dla ego dochodzi jeszcze Duphaston, Acard i Prenatal Duo.
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
O tym, że na plecach nie można to też już z tego co mi wiadomo obalony mit [emoji39]Przeciez to dawno obalony mit! Obecna wiedza medyczna pozwala stwierdzic, ze nie powinno sie tylko spac na plecach, a i na brzuchu praktycznie sie nie da (ja jeszcze spie, ale juz ciezko).