reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mi właśnie ostatnio najlepiej śpi się na plecach, jak nigdy [emoji14]

p19u3e3k07swjokw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja zasypiam na boku. Raz prawym, raz lewym. Ostatnio sie obudziłam w nocy i odkryłam że jakimś cudem sie w tym rogalu przekręciłam i spałam na plecach. A obudziłam się bo było mi mega nie dobrze. Także unikam pleców żeby nie było powtórki :)

reklama
Ja to Wam powiem, że nie wiem jak śpię tak jak mi wygodnie tylko na brzuchu nie. I w każdej ciąży to znaczy w drugiej trochę gorzej ale w pierwszej spałam rewelacyjnie od początku do końca

Super ze wszystko ok,trzymajcie tak dalej. A co do plci dowiecie sie zapewne na polowkowym.

Wlasnie dziewczyny w jakim tygodniu miedzy 18-22najlepiej zrobic usg 3d. Chce sie zapisac prywatnie a nie mam.pojecia w ktorym najlepiej dzidziola widac.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym zrobila ok 7 miesiaca :)

Weź mi nawet nie mów. Ja słyszałam, ze nie mogę zakladac nogi na nogę bo się dziecko z krzywymi nogami urodzi. Że też ludzie w takie rzeczy wierzą...
Serio??? To o tym to jeszcze nie slyszalam. Ja generalnie jestem antyzabobony. Suknie ślubne wybieralam z przyszłym mezem, syn miał włosy obcinanie przed rokiem i wiele innych. Jak ma się coś stać to i tak się stanie. Tyle.

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Spicie na prawym boku ? Podobno nie wolno, i najlepiej po 12 tygodniu spac tylko na lewym, bo uciska sie zyle ? Jesli sie myle poprawcie. Ale moze cos w tym jest bo ja od 2 tygodni nie moge nawet chwili polezec na prawym boku, czuje dziwny ucisk. A moze dziecko mam bardziej po prawej stronie ulozone ?
Zgadzam się z Tobą. Nie mogę też spać na prawym boku, tzn nie za długo. Plecy ok. Ale widzę,że już mit obalony...:-)

Ostatnia edycja:
Do góry