reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny jutro jadę na badania morfologia i moczu zawsze jeździłam naczczo i jak to jest w ciąży trzeba być na czczo ?

Glaskac brzuch mozna dopoki nie ma sie problemu z przedwczesnymi skurczami i dopoki nie grozi przedwczesny porod. Ja juz musze sie pilnowac niestety :/

Dziewczyny jutro jadę na badania morfologia i moczu zawsze jeździłam naczczo i jak to jest w ciąży trzeba być na czczo ?
Hmm... Moze nie sluchaj tego, ale co do wszystkiego na czczo to sie bardzo zdziwilam odkad zaczelam chodzic na badania tutaj w UK. W Polsce wszystko na czczo - pamietam, jak mialam raz usg o 15 w wieku 14 lat i napisali, ze mam nic nie jesc, tylko rano cos lekkiego, a przedluzylo sie tak, ze mialam w koncu badanie o 18, nic nie jadlam caly dzien. Pobieranie krwi, probka moczu - wszystko na czczo. A tutaj? Nigdy nikt mnie nie poprosil o to, by przyjsc na czczo, a mialam i krew, i mocz, i 10 razy usg plus inne skany. Zastanawiam sie wlasciwie, skad sie bierze ta roznica.

@KaroLinda papierosy dla dzieci??? Co to za kraj?! Masz rację z tymi trendami. Pewnie za 20 lat się okaże, że to co robimy w ciąży, albo jak się zajmiemy dziećmi, będzie absolutnie niedopuszczalne ;)

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Hmm... Moze nie sluchaj tego, ale co do wszystkiego na czczo to sie bardzo zdziwilam odkad zaczelam chodzic na badania tutaj w UK. W Polsce wszystko na czczo - pamietam, jak mialam raz usg o 15 w wieku 14 lat i napisali, ze mam nic nie jesc, tylko rano cos lekkiego, a przedluzylo sie tak, ze mialam w koncu badanie o 18, nic nie jadlam caly dzien. Pobieranie krwi, probka moczu - wszystko na czczo. A tutaj? Nigdy nikt mnie nie poprosil o to, by przyjsc na czczo, a mialam i krew, i mocz, i 10 razy usg plus inne skany. Zastanawiam sie wlasciwie, skad sie bierze ta roznica.
Gdzie w UK mieszkasz?

p19uqqmzxqi22hcj.png

Do góry