Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak swoja droga, to zastanawialam sie, czy sa tu jakies bardzo mlode mamy w lipcu? Ja tylko 20 latA widze, ze wszyscy tutaj bardziej doswiadczeni w zyciu
![]()
![]()
Kochane ciężko Was nadrobić [emoji23]
Dzięki Bogu że cały weekend pracowałam na nocki bo bym w domu zwariowala.
Jutro USG genetyczne a ja odchodzę od zmysłów.
Pomijam fakt że mdłości i wymioty dają mi już 4 dzień popalić [emoji85] dzisiaj doszły jeszcze zawroty głowy i zmęczenie . Spalabym całymi dniami.
Zaczynamy 14 tc. Nie wiem czy to moje urojenie ale mam wrażenie że czasami pod palcami czuje moje dzieciaczki. To bardzo delikatny ruch, czuje delikatne wykupienie. Może mój mózg się broni przed szaleństwem z niepokoju [emoji23] ostatnie USG mieliśmy miesiąc temu [emoji85]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
@JustMe55 - co do kiełków - a jak są dokładnie umyte...?
Kiełki się chyba hoduje nie w ziemi a raczej na gazie - więc zakładam, że takie domowe z domowej kielkownicy są bezpieczne
![]()
Marchew i ziemniaki też są z ziemiale rozumiem, też kiedyś byłam w pierwszej ciąży też panikowalam.
Marchew i ziemniaki też są z ziemiale rozumiem, też kiedyś byłam w pierwszej ciąży też panikowalam.
Teraz trochę panikuje przed wizytą 18.01, miesiąc maleństwa nie widziałam a przede mną jeszcze prenatalne bo ja tu ostatnia jestem, OM na 31.07. Zazdroszczę wam że już po, jutro z tego co pamiętam Olaaa ma wizytę, trzymam kciuki.
Też będę miała 26 lat jak urodzęTo ja już staruszka bo w maju będę mieć 34. Pierwsze rodziłam mając 26
![]()