Sabinaaa81
Fanka BB :)
Dziękuję :-* mam nadzieję, że mnie nerwy nie zjedzą przed gabinetem ;-)Bardzo mocno trzymam kciuki [emoji109]
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję :-* mam nadzieję, że mnie nerwy nie zjedzą przed gabinetem ;-)Bardzo mocno trzymam kciuki [emoji109]
![]()
@JustMe55 wiem, nie chodziło mi o ciebie, a ostrożność a panika to faktycznie różnica. Tak a propo dzisiaj jadłam sushi z krewetka w tempurze, nie wyrzymalam po wczorajszej wzmiance
Klaudia prenatalne robi mi mój lekarz prowadzący bo ma ten certyfikat, to on mi pilnuje terminów w sumie od tego jest nie każda kobieta ma obowiązek wiedzieć od kiedy do kiedy jakie badanie, po to jest lekarz prowadzący aby o wszystkim informował. To jak kończysz 13 tydz to w 14t0d już będzie za późno, faktycznie nie zdążysz się załapać?
Udanej wizyty :-) Pewnie będzie Ci się dłużyć, ale w pewnym momencie nawet nie zauważysz a już będziesz po ;-)To i tak masz wczesnie ❤ ja dopiero o 17wazne, ze PAPP-A wyszlo wporzadku, USG pewnie tez bedzie dobrze
znasz juz plec ?
Dziękuję ślicznie :*O no to przyśpieszone 100 latdużo zdrówka dla was :*
Udanej wizyty :-) Pewnie będzie Ci się dłużyć, ale w pewnym momencie nawet nie zauważysz a już będziesz po ;-)
@JustMe55 wiem, nie chodziło mi o ciebie, a ostrożność a panika to faktycznie różnica. Tak a propo dzisiaj jadłam sushi z krewetka w tempurze, nie wyrzymalam po wczorajszej wzmiance
Klaudia prenatalne robi mi mój lekarz prowadzący bo ma ten certyfikat, to on mi pilnuje terminów w sumie od tego jest nie każda kobieta ma obowiązek wiedzieć od kiedy do kiedy jakie badanie, po to jest lekarz prowadzący aby o wszystkim informował. To jak kończysz 13 tydz to w 14t0d już będzie za późno, faktycznie nie zdążysz się załapać?
Hej.
Troche mnie nie bylo. Nie nadrobie Was,ale daje znac,ze tez mam jutro wizyte o 15. Wreszcie... Po calych 6 dlugich tygodniach oczekiwania.
Mam nadzieje,ze wszystko jest w porzadku.
Nic nie słyszałam o kocykach, nic nie slyszalam[emoji85][emoji86][emoji87] jestem maniaczka kocykowa i już mam tyle kocykow, że szok. Muszę iść na odwyk[emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Powodzenia! U mnie ciężki weekend. W piątek wylądowałam w szpitalu z krwotokiem, ale odesłano mnie do domu bez USG, ani bez badania. Taki kraj. Biorę nospę na własną rękę (nic nie dostałam) Dziewczyny z naszego forum dodały mi dużo otuchy i jadę z optymistycznym nastawieniem (od piątku również plamię oraz mam bóle brzucha jak przy okresie. Nic nie robię, cały czas leżę. Wstaję tylko do toalety.) Jutro mam prenatalne dowiem się co z maluchem.Hej.
Troche mnie nie bylo. Nie nadrobie Was,ale daje znac,ze tez mam jutro wizyte o 15. Wreszcie... Po calych 6 dlugich tygodniach oczekiwania.
Mam nadzieje,ze wszystko jest w porzadku.