reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Bardzo mocno trzymam kciuki [emoji109]

f2w39n7303c24ozn.png
Dziękuję :-* mam nadzieję, że mnie nerwy nie zjedzą przed gabinetem ;-)

reklama
@JustMe55 wiem, nie chodziło mi o ciebie, a ostrożność a panika to faktycznie różnica. Tak a propo dzisiaj jadłam sushi z krewetka w tempurze, nie wyrzymalam po wczorajszej wzmiance :-D
Klaudia prenatalne robi mi mój lekarz prowadzący bo ma ten certyfikat, to on mi pilnuje terminów w sumie od tego jest nie każda kobieta ma obowiązek wiedzieć od kiedy do kiedy jakie badanie, po to jest lekarz prowadzący aby o wszystkim informował. To jak kończysz 13 tydz to w 14t0d już będzie za późno, faktycznie nie zdążysz się załapać?

Jutro sie upewnie na jakie badanie ja wogole ide. I wrazie czego bede dzwonila sie gdzies umowic na prenatalne :( najblizej do Kielc, moze cos mi sie uda zalatwic.

Hej.
Troche mnie nie bylo. Nie nadrobie Was,ale daje znac,ze tez mam jutro wizyte o 15. Wreszcie... Po calych 6 dlugich tygodniach oczekiwania.
Mam nadzieje,ze wszystko jest w porzadku.

Udanej wizyty :-) Pewnie będzie Ci się dłużyć, ale w pewnym momencie nawet nie zauważysz a już będziesz po ;-)

Wieem, dopiero byl poniedzialek a juz tydzien zlecial, to i jutro do 17 zleci. :) moze nie zejde na zawał :D 4 tygodnie temu jak mi polozna przed wizyta badala cisnienie, to myslala, ze sie cisnieniomierz zepsul bo mialam tak wysokie, ze az nir mozliwe. Hehe :p

@JustMe55 wiem, nie chodziło mi o ciebie, a ostrożność a panika to faktycznie różnica. Tak a propo dzisiaj jadłam sushi z krewetka w tempurze, nie wyrzymalam po wczorajszej wzmiance :-D
Klaudia prenatalne robi mi mój lekarz prowadzący bo ma ten certyfikat, to on mi pilnuje terminów w sumie od tego jest nie każda kobieta ma obowiązek wiedzieć od kiedy do kiedy jakie badanie, po to jest lekarz prowadzący aby o wszystkim informował. To jak kończysz 13 tydz to w 14t0d już będzie za późno, faktycznie nie zdążysz się załapać?

Ale w tempurze jest już ok... rozumiem cię, raz na jakiś czas trzeba! :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nic nie słyszałam o kocykach, nic nie slyszalam[emoji85][emoji86][emoji87] jestem maniaczka kocykowa i już mam tyle kocykow, że szok. Muszę iść na odwyk[emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Rozumiem Cię :) kocyki są boskie! Ja przedwczoraj kupiłam z mama 2 nie znając płci [emoji50]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej.
Troche mnie nie bylo. Nie nadrobie Was,ale daje znac,ze tez mam jutro wizyte o 15. Wreszcie... Po calych 6 dlugich tygodniach oczekiwania.
Mam nadzieje,ze wszystko jest w porzadku.
Powodzenia! U mnie ciężki weekend. W piątek wylądowałam w szpitalu z krwotokiem, ale odesłano mnie do domu bez USG, ani bez badania. Taki kraj. Biorę nospę na własną rękę (nic nie dostałam) Dziewczyny z naszego forum dodały mi dużo otuchy i jadę z optymistycznym nastawieniem (od piątku również plamię oraz mam bóle brzucha jak przy okresie. Nic nie robię, cały czas leżę. Wstaję tylko do toalety.) Jutro mam prenatalne dowiem się co z maluchem.

Do góry