Agatka29
Fanka BB :)
To po tej wizycie Ci nic nie powiem w takim razie![]()
Jeśli będzie robił ci dopochwowo to x ciekawości zapytajTo po tej wizycie Ci nic nie powiem w takim razie![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To po tej wizycie Ci nic nie powiem w takim razie![]()
Jeśli będzie robił ci dopochwowo to x ciekawości zapytajTo po tej wizycie Ci nic nie powiem w takim razie![]()
Mam to samo w pierwszej ciąży poczułam w 19 tygZazdroszczę Wam już ruchówU mnie w 1 ciąży były w 18 mam nadzieję, że teraz nie będę aż tyle czekać
![]()
Pierwsza ciąża. Wiek ciązy widać w suwaczku: 15+3A to twoją pierwsza ciaza ? Ktory tydzien ?Zazdroszcze ❤
Moja w piątek miała 3,8cm [emoji4]Dziewczyny a powiecie mi ile cm wynisi wasza szyjka, mówił wam lekarz?
Jeju nie było mnie od rana i się nie doczyram, produkujecie nieźle
A jak tam po wizytach Wiola? Ktoś jeszcze już po?
Moja córka była chowane we wspólnym grobie dzieci nienarodzonych, grób piękny, uroczystość również. Urodziłam ją 27.06 a pochówek był 14.10.Tak, zazwyczaj raz na pół roku jest pochówek dzieci nienarodzonych we wspólnym grobie![]()
O dzięki chciałam wogole wiedzieć ile te szyjki normalnie wynosząMoja w piątek miała 3,8cm [emoji4]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Ja Twojego suwaczka nie widzę akuratPierwsza ciąża. Wiek ciązy widać w suwaczku: 15+3![]()
Jeśli będzie robił ci dopochwowo to x ciekawości zapytaj![]()
Moja córka była chowane we wspólnym grobie dzieci nienarodzonych, grób piękny, uroczystość również. Urodziłam ją 27.06 a pochówek był 14.10.
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3