reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

My zabralismy Synka. Odbyl sie normalny pogrzeb. Najblizsza rodzina i przyjaciele. Ale mozna tez zdecydowac inaczej. Przy poronieniu trzeba oznaczyc plec jesli chce sie dziecko pochowac. To robi sie prywatnie i troche kosztuje. Nie jest to obligatoryjne.
Ja znałam płeć bo robiłam amniopunkcje, poza tym po usg było widać że to dziewczynka

p19u3e3kfpkgu4vr.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Dziewczyny, które miały już połówkowe... (niekoniecznie w tej ciąży, bo to za wcześnie jeszcze ;))
Bo czytałam, że robi się też usg dopochwowe.. Można je jakoś zastąpić..? Wiem, że chodzi o ocenę szyjki itd, ale mam dużą nadzerkę, którą przy kontakcie krwawi, poprzednie usg dopochwowe skończyło się szpitalem, i boję się... :(

0d1yrjjgtd95fou3.png
Zawsze masz prawo odmówić takiego badania. Zwlaszcza jak mu to uzasadnisz to co najwyzej zapisze, że na badanie szyjki nie wyrazilas zgody i już. Moja koleżanka przez całą ciążę nie była badana dopochwowo, bo nigdy, ze względu na pewne przeżycia, nie wyraziła na takie badanie zgody.

Sent from my SM-G318H using Forum BabyBoom mobile app

Moja laryngolog mowila, ze z lekow tylko otrivin alergy i sinupret. Ona jest bardzo rygorystyczna pod tym wzgledem wiec jej wierze i stosuje. Ale ja mam problem z zatokami i wiem kiedy musze cos zazyc. Mam nadzieje, ze Tobie przejdzie bez lekow!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Jutro idę do mojej rodzinnej bo dziś jej nie było i byłam u kogoś innego. Ale temperatura już 37,5. Mam nadzieję że się nie rozwinie... [emoji17]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Potwierdzam a sutki mam czasem wymęczone do granic możliwości. Zobaczymy jak będzie dalej, może w 3 trymestrze już coś się będzie działo wtedy odstawię brutalnie

@nowaJA 100 lat i spełnienia marzen

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Czytam ze moja moze wrocic do cyckowania widzac rodzenstwo[emoji16]zobaczymy

reklama
Do góry