reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png
- @roxie123 - no co poradzić
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png
(to oczywiście odnosi się do Twojej odpowiedzi w kwestii lekarza!)
@Porzeczka1234 - ja PAI też nigdy nie badalam... a u mnie poronienia w 3 pokoleniach się zdarzały od strony taty, ale nikt nigdy się nie badał pod tym kątem...

reklama
Dziękuję dziewczyny :*
Ja juz w domu. Radosc Adasia bezcenna :) Oliwka jeszcze w przedszkolu wiec mam jeszcze chwilke luzu :)
Matylda ja z Adsiem tez tak mialam z lozyskiem. Bylo na scianie przedniej i przechodzilo na tylnia. W 14tc mialam krwotok przez to lozysko. A w 20tyg bylo juz na scianie tylniej i wysoko. Musisz sie oszczędzać i nie dzwigac.

@Kwiatuszekk23 , dobrze,że już w domku :) który u Ciebie już tydzień? moje łożysko było na przedniej ścianie tylko na samym początku, potem zawędrowało na tylną,tyle,że za nisko i brzeżnie przoduje. Mam nadzieję,że mimo wszystko pójdzie do góry. Ja prawie ciągle leżę, wstaję do toalety tylko, w prawdzie co pół h nawet... :D no ale dalej się nie ruszam.

@Kwiatuszekk23 kochana dobrze , że wychodzisz juz też miałaś tak ciepło w piczce jak Ci podawali zastrzyk brrr

@nafoczka kochana chlebek jest super mój mąż mówił że on nie będzie go jadł bo dietetyczny ale jak ukroił kromkę to powiedział , że zmienia zdaniem i będzie jadł chlebek jest chrupki z zewnątrz i mokry w środku polecam. Jak się czujesz kochana jak syn tym razem o statszaka zapytam

@marthi myślę, że źle ci zmierzył endo . To właśnie przykład , że co ręką to inny pomiar. Staraliście się?

@burczuś jak się czujesz?

@dżoasia nieustannie trzymam kciuki
Dzięki że pytasz @Porzeczka1234:)
A daję radę...pomimo małej depresyjki ;)

Odpoczywajcie dziewczynki i czekajcie na swoje skarby [emoji4]

@Porzeczka1234 przepisy zamieszczamy na wątku z IO żeby nie zaśmiecać więc wpadnij[emoji4] no chlebus pyyyszny jest [emoji7]

@Destino jak tam ? ;* Ty jutro na wywołanie tak ? :)

Ja jutro 8semke wyrywam boję się tak ze zawał... xD

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino coś milczy, to może już dzisiaj, się coś zaczęło? :) Jakaś akcja, poród?! :D Destiiii, pochwal się! odezwij się między skurczami :D

@dżoasia - jak Twoje nastawienie? Coś czuję, że skoro taka tajemnicza, to... może widzisz w końcu szanse? :) Życzę Ci z całego serducha, by się udało!

Milcze bo jestem przerazona. Nie ma zadnej akcji. Jutro ide na wywolanie. Akcje byly w zeszlym tygodniu ale minely

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Destino nie dziwię się ale nie bój się ;* z pierwszym porodem zazwyczaj tak jest ze nie ma akcji porodowej... dadzą Ci wywołanie i już a w najgorszym razie zrobią cesarke . Niebawem będziesz miała Niunia przy sobie ;*

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry