Tak sobie... Jakoś ciągle się dziś boję... Nie wiem czemu, jakieś złe przeczucia mam...Jak samopoczucie? Lepiej Ci troszkę?

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak sobie... Jakoś ciągle się dziś boję... Nie wiem czemu, jakieś złe przeczucia mam...Jak samopoczucie? Lepiej Ci troszkę?
Tak sobie... Jakoś ciągle się dziś boję... Nie wiem czemu, jakieś złe przeczucia mam...wiem że nie powinnam ale kurde jakoś mnie złe myśli naszły
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Oliwierek☺☺☺Macie juz w glowie imiona ? Ja nie mialabym pojecia jak dac na imie chlopcu.![]()
Mam nadzieję ;( mój właśnie pojechał na siłownię a ja leżę i łzy mi lecąTrasa ,inny klimat, zmęczenie ,hormony i pewnie tak wszystko w całość się zebrało słoneczko. Pamiętaj nasze Aniołki czuwają nad naszymi chłopakami i niepozwola żeby im coś zlego się stało :**
Może jak odeśpisz wyjazd a przede wszystkim podróż to będzie Ci troszkę lepiej?Mam nadzieję ;( mój właśnie pojechał na siłownię a ja leżę i łzy mi lecą
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
MożeMoże jak odeśpisz wyjazd a przede wszystkim podróż to będzie Ci troszkę lepiej?
Mam nadzieję ;( mój właśnie pojechał na siłownię a ja leżę i łzy mi lecą
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Właśnie? Może nawet do innego lekarza, tylko żeby myśli sobie uspokoic?No a najgorzej jak jeszcze w tym zostaje się samemu to te myśli są jeszcze czerniejsze :*myślałaś nad tym żeby tak sama dla siebie się umówić na wizytę i wyciszyć?:* tule Cię mocno smutasku:***
Nie martw się tak bo Twój syneczek wyczuwa Twoje emocje. Każdej z nas przybedzie siwych włosów do lipcaMam nadzieję ;( mój właśnie pojechał na siłownię a ja leżę i łzy mi lecą
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Za trzy tygodnie..Nie martw się tak bo Twój syneczek wyczuwa Twoje emocje. Każdej z nas przybedzie siwych włosów do lipcaSzkoda, że nie wymyślili jeszcze przenośnych aparatów USG do podglądania maluszka
Ja dziś widziałam moją kruszynke więc jestem cała Happy, ale za parę dni znów dopadnie mnie stres i zwątpienie
kiedy masz wizytę?
![]()