reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Wiem co czujesz :) A teraz nie wyobrażam sobie żeby było inaczej- mam synka i uważam że więź mama-syn jest niesamowita :tak:

Myślę że jest szansa, jak się w miarę szybko ogarnia kolejne dziecko. Ja po 7 latach nikogo nie spotkałam :D

Hahhahaah niezły tok myślenia masz z tym siusiakiem :-) :) Czyli najlepiej (dla chłopaka) jak lekarz dokładnie sprawdza ile jest nóg :-D:-D
Noo jednej mojej siostrze już na pierwszych prenatalnych powiedzieli, że chłopak bo taki miał sprzęt i nadal ma a druga siostra miała mieć dziewczynkę do 35tc (ale ta siostra nie miała prenatalnych i chodziła do gina na nfz więc wiele usg nie miała)... Sukienka na chrzest w szafie wisiała a okazało Się, że chłopak z duzymi jajkami a robak już niestety mało okazały [emoji16] wiadomo, że powinno się w końcu wyrównać bo szwagier (zdanie siostry bo ja nie widziałam) jest hojnie obdarzony [emoji16][emoji16] więc we śnie sprawdziłam haha

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Noo jednej mojej siostrze już na pierwszych prenatalnych powiedzieli, że chłopak bo taki miał sprzęt i nadal ma a druga siostra miała mieć dziewczynkę do 35tc (ale ta siostra nie miała prenatalnych i chodziła do gina na nfz więc wiele usg nie miała)... Sukienka na chrzest w szafie wisiała a okazało Się, że chłopak z duzymi jajkami a robak już niestety mało okazały [emoji16] wiadomo, że powinno się w końcu wyrównać bo szwagier (zdanie siostry bo ja nie widziałam) jest hojnie obdarzony [emoji16][emoji16] więc we śnie sprawdziłam haha

f2w39n7303c24ozn.png
Haha a mnie się jakoś nie chce przyśnić ani poród ani dziecko, poza tym jednym razem, o którym wspomniałam jakiś czas temu.

Haha a mnie się jakoś nie chce przyśnić ani poród ani dziecko, poza tym jednym razem, o którym wspomniałam jakiś czas temu.

Nooo uwierz i poród dziewczynki z brodą to dziwny sen, więc może i lepiej jak nic się nie sni ;)

@SzczęśliwaCiężarna to jest już zaczątek jakiejś pracy magisterskiej czy coś :-D
:-D

ja co tydz w pt robie sobie zdj i ważę sie poki co od poczatku przytylam 3 kg i wychodzi na to ze rowno co 3 tyg przybieram 1 kg jest szansa ze jak dalej sie tak utrzyma to w calej ciazy przytyje 11 kg jak ja marze o tym......

conczita mnie rozwaliła :D

Na szczęście od jakiegoś czasu nic mi się nie śni, bo wcześniej nie były to miłe sny - krwawiłam (w różnych okolicznościach, raz np mi z się przysniło, że obudziłam się cała zakrwawiona, jak się obudziłam, to bałam się zobaczyć wkładkę...), nie umiałam dotrzeć na IP, i tym podobne, więc cieszę się, że teraz śpię nieco spokojniej ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Hej dziewczynki :)
Mnie dziś od rana głowa pęka :/
Chyba przez te wiatry, w nocy nie dało się spać.
Trzymma mocno kciuki za dzisiejsze wizyty :)
Ja teraz idę 28.01 w na spr samej szyjki mam podjechać do szpitala, a wizyta dopiero 12. 02

Do góry