Monika 2311
Zaangażowana w BB
Ale w invicie jest mniej kosztów zwiazanych z badaniami i lekami teraz czekam do poniedziałku na ocenę jajeczkowania a ty na jakim etapie jesteś?ja odziemowalam za Malka i poszlam do Sroki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale w invicie jest mniej kosztów zwiazanych z badaniami i lekami teraz czekam do poniedziałku na ocenę jajeczkowania a ty na jakim etapie jesteś?ja odziemowalam za Malka i poszlam do Sroki
Czyli dziś też się urlopujesz?? :-)Jeszcze nie, do konca miesiaca bede jeszcze chodzic, poprzeplatam troche zaleglym urlopem i jesli bedzie wszystko dobrze to od lutego wezme zwolnienie. Szczerze mowiac nie wierzylam w cud i w tym tygodniu nie bardzo sie oszczedzalam, wiec mysle, ze kilka razy jak pojde to nic mi sie nie stanie, a od lutego wraca moja zmienniczka wiec bedzie komu pracowac![]()
Dzis swietuje za Trzech KroliCzyli dziś też się urlopujesz?? :-)
Dzis swietuje za Trzech Krolia potem jade na ten wlew.
A Ty zjadlas dzis cos tak na dluzej?![]()
A to Ty dziś swietujesz :-) ja jeszcze nie wstałam z łóżka. Jestem po dwóch dniach kroplówek. Od wczoraj jest super,wymiotuje głównie rano i mdli mnie w dzień ale to jest bez porównania z tym,co było do tej pory. Także modlę się aby tak zostało ;-)Dzis swietuje za Trzech Krolia potem jade na ten wlew.
A Ty zjadlas dzis cos tak na dluzej?![]()
Nie, przed transferem mialam accofil 1x domacicznie a potem po transferze co 3 dni zastrzyki podskorne (4szt). Na pierwszy wlew ide dzisiaj, to jest cholernie drogie, bo 1 wlew kosztuje 4 tys... mam miec ich 4...hej,
@dżoasia powiedz mi czy przed transferem miałaś te wlewy? i ile teraz będziesz mieć? ile monet to kosztuje?
OMG, niezle cie przeczolgalo. Mam nadzieje ze to naprawde w dobra strone idzie, bo sie biedaku wykonczysz.A to Ty dziś swietujesz :-) ja jeszcze nie wstałam z łóżka. Jestem po dwóch dniach kroplówek. Od wczoraj jest super,wymiotuje głównie rano i mdli mnie w dzień ale to jest bez porównania z tym,co było do tej pory. Także modlę się aby tak zostało ;-)
o ja pier****Nie, przed transferem mialam accofil 1x domacicznie a potem po transferze co 3 dni zastrzyki podskorne (4szt). Na pierwszy wlew ide dzisiaj, to jest cholernie drogie, bo 1 wlew kosztuje 4 tys... mam miec ich 4...
Ło matko!! Ale to tanieNie, przed transferem mialam accofil 1x domacicznie a potem po transferze co 3 dni zastrzyki podskorne (4szt). Na pierwszy wlew ide dzisiaj, to jest cholernie drogie, bo 1 wlew kosztuje 4 tys... mam miec ich 4...
A to Ty dziś swietujesz :-) ja jeszcze nie wstałam z łóżka. Jestem po dwóch dniach kroplówek. Od wczoraj jest super,wymiotuje głównie rano i mdli mnie w dzień ale to jest bez porównania z tym,co było do tej pory. Także modlę się aby tak zostało ;-)