reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Destino maly mojej siostry urodzil sie caly posiniaczony lezal pare tygodni z drgawkami a teraz normalnie sie rusza takie dzieci maja ogromne zdolnosci regeneracji.
Mam nadzieje ze jestes na Kopernika tam potrafia zdzialac cuda

reklama
Destino kochana, tak mi przykro, ze tak sie pokomplikowalo :( Mocno tulę i modle sie zeby malutki był silny i zregenerował się!

Też nie rozmumiem, dlaczego nie zrobili CC :( :( :(

@Destino wiem ze to ciezkie dla Ciebie ale z kazdym dniem bedzie lepiej. Ostatnio na praktykach rozmawialam z kobieta ktora urodzila w 7 miesiacu dziecko lezalo na intensywnej miesiac czasu przezylo wylew a kobieta mega optymistka oczywiscie bylo w inkubatorze ale z kazdym dniem bylo coaraz lepiej czegk i Twojemu maluszkowi zycze.
Swoja droga mojej siostry dziecko zaplatalo sie w pepowine i tez lekarze zwlekali z cc. A u drugiej siostry wywolywali porod przez 12 h ! i w koncu tez cesarka

@Destino Kochana jestem i wspieram . Musisz być silna i wierzyć.
Wierzyć pomimo i wbrew, że wszystko skończy się dobrze. Mały jest silny już nie raz to udowodnił przebrniecie przez wszystko i wrócicie do domku wierzę w to. To tylko kwestia czasu.
Modlitwę masz kochana zapewnioną.

@magda1208 polecam okap do zabudowy toflesz cichy i wydajny. Polska firma. Solidny i efektowny. Plyte mamy elektroluksa juz druga i jestesmy zadowoleni.

Dziewczyny nie bede opisywac porodu. Z malym nie jest dobrze, ale jeszcze nie jest zle. Jest bardzo zmeczony porodem i ma ograniczone ruchy. Ma znieksztalcona czaszke przez porod i duze otarcia na czole i siniaczka. Czy i w jakim stopniu bedzie uposledzony i niedotleniony bedzie wiadomo dopiero w 4-6 tygodniu zycia. Moze jesc tylko moje mleko, bo inne moze spowodowac martwice lub pekniecie jelit. A ja nie mam pokarmu i to w ogole. W czaszce robi mu sie krwiak albo zbiera woda. Bylo usg, ale jeszcze nie wiadomo w ktora strone wszystko pojdzie. Tak wiec dziekuje za proby pocieszania, ale to nie takie proste jak by sie wydawalo

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@Destino a ile dostal w 5 i 10 minucie pkt?
Wiem,że Ci ciężko,że się boisz. I tulę Cię mocno i wspieram jakoś pozawerbalnie...
Wierzę że wszystko się zregeneruje i wroci do normy. inaczej być nie może. Pisz nam jak Natuś się ma...bo wiesz,źe my tu wszystkue sercem z Wami!

Dziewczyny po przejsciu na zdrowa żywność moj maz dostal mega niestrawnosci dzis takze i tym mozna spowodowac szok dla organizmu takze @roxie123 lepsze powolne zmiany

reklama
@Destino będę się modlić o was.. Mam nadzieję że wszystko się jakoś ułoży.... Kochana wiem że stres ogromny dlatego ten pokarm też nie napływa...ale trzymam kciuki za pozytywne zakończenie tego wszystkiego... Trzymaj się jakos

Do góry