ookatkaoo1993
Fanka BB :)
Helou. Ja i dallej w łóżku z kawusia
zaraz budzę męża zjemy śniadanie i jedziemy kupić płytki do łazienki i odebrać drzwi

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z 11 marca mój synek12 marca [emoji16] moje urodziny [emoji16] to będę podwójnie kciuki trzymać [emoji16]
![]()
O jej płytki do łazienki , ja nie mogłam się zdecydować i sporo jeździłam także trzymam kciuki żeby udało się coś upolowaćHelou. Ja i dallej w łóżku z kawusiazaraz budzę męża zjemy śniadanie i jedziemy kupić płytki do łazienki i odebrać drzwi
![]()
![]()
![]()
Wczoraj przyjechał szwagier z dziewczyną i zostaną z ciociaO jej płytki do łazienki , ja nie mogłam się zdecydować i sporo jeździłam także trzymam kciuki żeby udało się coś upolowaćja w dodatku wybierałem wszystko do domy z synkiem na rękach bo nie chciał z nikim zostać zresztą Di tej pory z nikim nie zostanie :/
No to będziesz mogła na spokojnie pooglądaćWczoraj przyjechał szwagier z dziewczyną i zostaną z ciocia
Ja już mam jakąś inspiracje to łazienka na poddaszu chce żeby była jasna!) Biel i imitacja drewna
![]()
![]()
![]()
Fajny dzieńHelou. Ja i dallej w łóżku z kawusiazaraz budzę męża zjemy śniadanie i jedziemy kupić płytki do łazienki i odebrać drzwi
![]()
![]()
![]()
Niesamowite, prawda?
Też mi się wydaje, że za małe na dostawkę. Ja się chyba na razie wstrzymam z kupnem wózka, ale jeśli w ogóle, to na pewno używany. A jaki model kupujesz?
Jeszcze karmię, ale mleka mało, dziecko się denerwuje, a mnie sutki z dnia na dzień bolą coraz bardziej. Nie chciałam odstawiać, ale zobaczymy, jak będzie. Tak czy owak nie zdecyduję się chyba na karmienie tandemu. Już teraz muszę wchłaniać jakieś niesamowite ilości jedzenia z jednym maleństwem w brzuchu i drugim przy piersi. Nie wiem, ile musiałabym jeść, żeby wyprodukować mleko dla dwójeczki![]()