reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie ma sie czego bac;) potem ci tego bedzie brakowalo :D
Gdzie sie leczysz? Jakim protokolem idziesz?
Lecze sie w invicta w Wawie,co do protokołu to nie wiem jeszczebo teraz biorę tabletki anty a od jutra zastrzyki a 02.02. mam wizytę na badania profresteron i estradiol i u lekarza więc pewnie coś więcej się dowiem.
Obejrzałam strzykawkę i rzeczywiście dam radę(wcześniej jak na nią spojrzałam to mi się końcówki pomyliły i myślałam że to jakaś mega długa igła:szok:

Lecze sie w invicta w Wawie,co do protokołu to nie wiem jeszczebo teraz biorę tabletki anty a od jutra zastrzyki a 02.02. mam wizytę na badania profresteron i estradiol i u lekarza więc pewnie coś więcej się dowiem.
Obejrzałam strzykawkę i rzeczywiście dam radę(wcześniej jak na nią spojrzałam to mi się końcówki pomyliły i myślałam że to jakaś mega długa igła:szok:
Jesli te zastrzyki to gonapeptyl tzn ze masz dlugi protokol:)

Dziewczynki jaką klinikę polecacie na męski problem? Leczymy się w Parens w Krakowie,ale po tym co pisałyście chciałabym zmienić, tym razem świadomie,a nie z polecenia ginekologa...

Novum i najlepszy androlog dr Wolski. My od niego zaczęliśmy - teraz 17t3d po invitro u dr Wojewódzkiego. Polecam!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry