Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej Wam
Gratuluję wszystkich udanych wizyt!
Dawno nie pisałam,ale systematycznie Was podczytuję. Nie mogę uporać się z tym wstrętnym przeziębieniem od ponad tygodniaBudzę się w nocy po 3-4 razy bo oddychać nie mogę, cały czas katar nie ustępuje, a do tego doszedł jeszcze ból gardła
Mam nadzieję, że w ciągu kilku dni stanę na nogi bo dostaję świra już w domu.
A właśnie! Jako, że wczoraj pierwszy raz od wielu dni wyszłam na miasto i przyszło mi założyć coś innego niż luźne dresy/legginsy to okazało się, że wszystkie moje jeansy i normalne spodnie są za ciasnezostała mi jedna para
I tu zwracam się z pytaniem do Was, co zaczęłyście nosić odkąd brzuszek się powiększył? Typowe ciążowe spodnie? Luźniejsze (rozmiar większe)? Czy po prostu właśnie dresy stały się wyjściowym ciuchem?
Chciałabym się wybrać w tym tygodniu na zakupy i liczę, że coś poradzicie. I czy miała któraś z Was spodnie ciążowe z H&M? Widziałam, że mają dość duży wybór.
Miłego dnia!![]()
To jest niemożliwe, ze dopiero teraz! Ja w takich spodniach chodze od...
![]()
![]()
[emoji23][emoji23][emoji23] 29 listopad! A termin mam na 24.06 [emoji23]
![]()
Tak, na początku beda duze, gumki znaczy sie bedzie za duzo, i jak brzuszek urośnie to ona sie naciagaHeheheNo w sumie dość długo mieściłam się we własne ciuchy. Narzekałam jakiś czas temu, że mi brzuch powoli rośnie, a teraz tak strzelił nagle
Niestety (w tym przypadku) ciuchy nosiłam obcisłe także teraz większość koszulek i bluzek podciąga mi się do góry no a spodni już nie jestem w stanie zapiąć
![]()
A co do tych spodni z H&M, one rosną razem z brzuszkiem?![]()
U mnie już dawno wszystkie spodnie rozmiar 36 poszły w odstawkę. Teraz noszę jegginsy/legginsy z bardzo wysokim stanem. Nie cierpię jak gumka wypada mi na środku brzucha, jest mi cholernie nie wygodnie, więc zaopatrzyłam się również w majty giganty [emoji2] Ostatnio u mnie hitem są ogrodniczki, dorwałam w New Yorkerze, nie są typowo ciążowe ale kupiłam rozmiar L i są boskie. Cieplutko, w sam raz na szwedzką zimę [emoji5]Hej Wam![]()
Gratuluję wszystkich udanych wizyt!![]()
Dawno nie pisałam,ale systematycznie Was podczytuję. Nie mogę uporać się z tym wstrętnym przeziębieniem od ponad tygodniaBudzę się w nocy po 3-4 razy bo oddychać nie mogę, cały czas katar nie ustępuje, a do tego doszedł jeszcze ból gardła
Mam nadzieję, że w ciągu kilku dni stanę na nogi bo dostaję świra już w domu.
A właśnie! Jako, że wczoraj pierwszy raz od wielu dni wyszłam na miasto i przyszło mi założyć coś innego niż luźne dresy/legginsy to okazało się, że wszystkie moje jeansy i normalne spodnie są za ciasnezostała mi jedna para
I tu zwracam się z pytaniem do Was, co zaczęłyście nosić odkąd brzuszek się powiększył? Typowe ciążowe spodnie? Luźniejsze (rozmiar większe)? Czy po prostu właśnie dresy stały się wyjściowym ciuchem?
![]()
Chciałabym się wybrać w tym tygodniu na zakupy i liczę, że coś poradzicie. I czy miała któraś z Was spodnie ciążowe z H&M? Widziałam, że mają dość duży wybór.
Miłego dnia!![]()
Ja mierzyłam fajne ogrodniczki z H&M na wyprzedaży kosztowały 60zl, nogawki miały zwężane, więc daj jej wyglądały, ale ostatecznie stwierdziłam że w leginsach wygodniej.[emoji12]HeheheNo w sumie dość długo mieściłam się we własne ciuchy. Narzekałam jakiś czas temu, że mi brzuch powoli rośnie, a teraz tak strzelił nagle
Niestety (w tym przypadku) ciuchy nosiłam obcisłe także teraz większość koszulek i bluzek podciąga mi się do góry no a spodni już nie jestem w stanie zapiąć
![]()
A co do tych spodni z H&M, one rosną razem z brzuszkiem?![]()
Aga te spodnie że zdjęcia z tą dużą gumką to h&m? Fajne sąTak, na początku beda duze, gumki znaczy sie bedzie za duzo, i jak brzuszek urośnie to ona sie naciaga
Ja też mam z hm i sie nie rozstaje
![]()
Tak hmAga te spodnie że zdjęcia z tą dużą gumką to h&m? Fajne są
Właśnie dziewczyny w 1szwj ciąży miałam spodnie jeansy, ale zwykle na gumce, jedne z Tesco a inne z c&a i też się sprawdzały na zmianę z ciążowymi..