No akurat to u mnie codzienność !!! Poprostu już nie wiem co zrobic z sobą!!!wszystkie programy dlaczego ja,trudne sprawy, pielęgniarki itd. Dupakiem mi wychodza
Ale żeby relaks??
Na zabicie czasu polecam puzzle. Fantastycznie odciągają myśli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No akurat to u mnie codzienność !!! Poprostu już nie wiem co zrobic z sobą!!!wszystkie programy dlaczego ja,trudne sprawy, pielęgniarki itd. Dupakiem mi wychodza
Dziewczyny... nie zdążyli mi zrobić tych wyników na wizyte, ale jest bomba![]()
Pęcherzyk jest w macicy, ale doktorek mi go nie zmierzył a ja zapomniałam się dopomnieć o to bo zamiast się cieszyć pęcherzykiem to się dopytywałam czy to na pewno to czy to nie jakiś krwiak.
Z wynikami mają dzwonic. Zwiększył mi dupka na 3x2 i kazał brac relanium 2x1 do wizyty. Na koniec wyprzytulał... Boże niech ten cud trwa!!!!! Przepraszam, że zwątpiłam i proszę już nie zabieraj mi tego!!
DziekujeDopisane![]()
@misis188 długo będziesz siefziala w krzakach ?co tam u Was ?? Daj znaka
@labelladurmiente A jak u Ciebie kochana?! :*
Dziewczyny a ja mam pytanie.
Kiedy zaczęłyście schodzić z estrofemu przy cyklu sztucznym?
Bo mi dr kazała już ograniczyć z 3 na 2 dziennie, a to dopiero końcówka 6tc. Wszędzie czytam że do 12tygodnia się bierze.
Badz dzielna kochana [emoji11] [emoji11]A ja wlasnie w klinice po USG. Cały czas sa resztki po poronieniu i juz szans nie ma ze wyjdą same, wiec za 20 minut mnie usypiają i pani dr Z czyści...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Badz dzielna kochana [emoji11] [emoji11]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
A ja wlasnie w klinice po USG. Cały czas sa resztki po poronieniu i juz szans nie ma ze wyjdą same, wiec za 20 minut mnie usypiają i pani dr Z czyści...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Niech on sobie cwiczy moha cierpliwosc ale za 8mcy po drugiej stronie brzucha...pięknie, ale ten twój bąbelek cwiczy ci cierpliwośćzycze już samych pozytywnych wiadomości