Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej a dlugo bralas taka dawke zeby spad do 2?Ja miałam 2,01 I lekarz stwierdził że jest ok bo powinno być do 2,5. Ale biorę eutyrox 0,25 bo przed procedura miałam coś ok 2.8.
Jak to nie? Przeciez my tu wszystkie chcemy wyhodowac fasolkiWszystkie dziewczynki z tego forum jesteście naprawdę kochane i życzliwe, tylko szkoda że nie jest to forum np. o ogrodnictwie![]()
Kochana ja ci juz chyba kiedys pisalam (a moze nie tobie?) Na bratyslawskiej w aptece dr max (kaufland) maja wszystkie leki do stymulacji i potem po transferze progesterony i inne cuda od reki dostepne i ceny dosc spoko. Chyba ze chodzi o te tansze leki jak np duphaston to tam maja po 29.99 a w slonecznej jest po 19.99. Ale np lutinus maja za grosze doslownie bo tu dziewczyny nieraz placily ponad 200zl a tam jest po 110, ovitrelle tez tanio ale nie pamietam po ile. Po witaminy i inne to polecam do slonecznej, ale te typowe ivf-owe to wlasnie tamDziewczyny z Krakowa podpowiecie mi gdzie najlepiej kupić leki do in vitro? Wiem,ze temat juz był poruszany,ale nie mogę znaleźć![]()
To jest chyba najmniejsza możliwa dawka i weryfikację robiłam dopiero po 2 m-cach i niestety nie kontrolowałam tego wcześniej. Ale z tego co wiem to eutyrox działa dość szybkoHej a dlugo bralas taka dawke zeby spad do 2?
Dziękuję Ci...To jest chyba najmniejsza możliwa dawka i weryfikację robiłam dopiero po 2 m-cach i niestety nie kontrolowałam tego wcześniej. Ale z tego co wiem to eutyrox działa dość szybko

Ani widzisz. Mi dziś przy pobraniu powiedziały ze do dwoch dni...a jednak juz mam wynik. A Ty tez w Poznaniu?
Ja od wczoraj na forum i jeszcze Was dobrze nie pamietam....![]()
Siedzę teraz zalogowana na naszym forum i tak myślę że fajnie że powstało... dla mnie to duża ulga powiedzieć coś WamBardzo dziękuję za pocieszenie 2 miesiące temu i za dzisiejsze gratulację. chciałabym żeby tak zostało... dziewczyny... mam pytanie jeszcze takie... kiedy jest taki bezpieczny czas radości z ciąży? brak ryzyka poronienia, brak pustego pecherzyka.. wiecie o co mi chodzi... podejrzewam że oprócz radości i mojego szoku który mam przeogromny pojawi się niepewność i strach....