Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nafoczka super! Ale nie bij swojej rozczochranej tylko co najwyzej meliske sobie zapodajWitajcież
Zaczne od siebieKarolek nie gorączkował juz to kamień spadł mi z serca choć wizyta wciąż przed nami
jeszcze raz wam dziękuje, pójde i palne się z mój spanikowany łepek
@matylda23 myślę, że to może być twoja ostatnia wizyta u doktorka bo on tak z reguły kończy 1 trymestr i poda Ci rękę do kolejnego babyale może nie
mi pozwolił brać metke do 12 tc. seriale to świetny pomysł, tez oglądałam ich bardzo dużo a teraz nawet na pogode nie mam czasu
aaaa i wszystkim zestresowanym polecam krzyżówki, one mega wyłaczają myslenie o innych sprawach
@roxie123 już niedługo wizyta i dużo pewnie bedzie się u ciebie działo. Nie przejmuj sie tak bardzo wszystkim bo nie zaskoczy, wazne, ze coż robisz a robisz tyle ile możesz.
@marzycielka81 zdrówka, oj te nasze matczyne serca
@bertha kciukamy
@burczuś odpoczywasz?
@lili78 ja jestem po 4 stratach i każda z serduszkiem choć czasem slabym. Lekarzowi coż troche musisz zaufać ale dzieki nam bedziesz trzymać reke na pulsie i lekko weryfikować jego pogladyJa 4 ciąże straciłam u tej samej lekarki, udało się gdy ja zmienilam choć po zakończeniu 1 trymestru czyli po pożegnaniu sie z doktorek Przybycieniem do niej wróciłam i dobrze bo ona z kolei uratowałam moje maleństwo z szybko wykrytej niewydolności szyjki. Także wiesz... kazdy lekarz ma coś
Miłego dnia!
Roxie to i tak "twardego" masz M. U mnie odwrotnie "patrzy na oczy ale wszystko mu dolega"do tego u mnie M chory a to wiesz gorzej już z dzieckiem się dogadać bo ledwo patrzy na oczy ale nic mi nie jest [emoji23]