reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

O...agnieszka napisala, ze mozna[emoji5] One sa na prawde dobre, tylko trzeba szybko zaczac stosowac.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Na mnie niestety nie działają :( a wręcz przeciwnie...

reklama
Jak bym nie miała L4 to nie wiem jakbym sie w pracy pokazała... Pasażerowie by uciekali ode mnie :D Nie wspomne o fatalnej kondycji moich włosów, no i co najwazniesze w mundur już nie wchodzę :D Tzn. wchodzę ale marynarki nie zapnę bo cycki stwierdziły że urosną tak że niedługo jak bedę gdzieś biegła to mi podbiją oczy, a brzuszek jeszcze sie mieści i w spódnice i w spodnie od munduru ale miałby za ciasno jakbym sie zapinała...Też się cieszę z L4 ale nawet do sklepu trochę sie wstydzę wyjść :D

Nie ty jedyna. Mi to nawet wstyd trochę przed mężem. Taki obraz ze mnie nędzy i rozpaczy :-D:-D:-D

No właśnie wzięłam 2 rzeczy, ale takie naprawdę ładne i w odpowiednim rozmiarze. A nie! 3- jakbyś była możesz zerknąć na pieluszki tetrowe, zawsze się przydadzą, jak sie dziecko trzyma do odbicia itp, a tam 3-pak ślicznych 10 pln! Z wzorkami :)

...a po maseczki to chyba mąż powinien w takim razie się przelecieć ;) :D

Jasne, idź! Może faktycznie lekarz powinien zerknąć...
Hhaha, kompletnie to nieekonomiczne bo tylko ja mam zniżki :( Ale moja przyjaciółka często bierze loty do Seulu także spoko, a taki 4pak jak dostaję to starczymi na 2 miesiace :)

A mi na dodatek z zimna zrobiła się opryszczka i to w najgorszym możliwym miejscu. na zgięciu ust...:crazy: Jakieś magiczne sposoby na pozbycie się tego dziadostwa, kochane??? :tak:

Ooo. Tu ciezko. Moj mial ponad miesiac, pracuje na budowie na mrozie i przy kazdym otwarciu ust, strupek pekal wiec ciezko..

A w moim miescie z tanich sklepow tylko Pepco. W ogole jest malo dzieciecych sklepow :/
To factory o którym piszemy to galeria handlowa, w której jest miedzy innymi smyk i to wnim robimy te zakupy o których pisałyśmy. Tylko że w tym smyku nie ma pełnego asortymentu, a same promocje. Ale można perełki znaleźć :)

reklama
Do góry