malina_11
Fanka BB :)
O...agnieszka napisala, ze mozna[emoji5] One sa na prawde dobre, tylko trzeba szybko zaczac stosowac.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Na mnie niestety nie działają
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O...agnieszka napisala, ze mozna[emoji5] One sa na prawde dobre, tylko trzeba szybko zaczac stosowac.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Ja staram się bardzo nawilżać twarz, bo u mnie z tym kiepsko teraz.. do tego na zmiany stosuje maść cynkową.. ale co nie zwalczę to zaraz mam nowe..![]()
Na pewno? To moze rozne sa? Dawno temu mialam opryszczke, ale plasterek mi pomogl. Moze to nie byla oprycha?[emoji6]One nie zawierają leku, tylko są sterylne i izolują
![]()
Jak bym nie miała L4 to nie wiem jakbym sie w pracy pokazała... Pasażerowie by uciekali ode mnieNie wspomne o fatalnej kondycji moich włosów, no i co najwazniesze w mundur już nie wchodzę
Tzn. wchodzę ale marynarki nie zapnę bo cycki stwierdziły że urosną tak że niedługo jak bedę gdzieś biegła to mi podbiją oczy, a brzuszek jeszcze sie mieści i w spódnice i w spodnie od munduru ale miałby za ciasno jakbym sie zapinała...Też się cieszę z L4 ale nawet do sklepu trochę sie wstydzę wyjść
![]()
Hhaha, kompletnie to nieekonomiczne bo tylko ja mam zniżkiNo właśnie wzięłam 2 rzeczy, ale takie naprawdę ładne i w odpowiednim rozmiarze. A nie! 3- jakbyś była możesz zerknąć na pieluszki tetrowe, zawsze się przydadzą, jak sie dziecko trzyma do odbicia itp, a tam 3-pak ślicznych 10 pln! Z wzorkami
...a po maseczki to chyba mąż powinien w takim razie się przelecieć![]()
Jasne, idź! Może faktycznie lekarz powinien zerknąć...
No wlasnie ciagle probuje odpoczywac i nie wychodzi. Wiecznie cos[emoji53]Pewnie tak tym bardziej jak bóle już się zaczęły a Ona w nienaruszonym stanie takze myślę , że nie masz sie czym stresować tylko uważaj na siebie nawet na urlopie i postaraj na maxa czas wykorzystać dla siebie![]()
A mi na dodatek z zimna zrobiła się opryszczka i to w najgorszym możliwym miejscu. na zgięciu ust...Jakieś magiczne sposoby na pozbycie się tego dziadostwa, kochane???
![]()
A w moim miescie z tanich sklepow tylko Pepco. W ogole jest malo dzieciecych sklepow :/
To factory o którym piszemy to galeria handlowa, w której jest miedzy innymi smyk i to wnim robimy te zakupy o których pisałyśmy. Tylko że w tym smyku nie ma pełnego asortymentu, a same promocje. Ale można perełki znaleźćA w moim miescie z tanich sklepow tylko Pepco. W ogole jest malo dzieciecych sklepow :/
No wlasnie ciagle probuje odpoczywac i nie wychodzi. Wiecznie cos[emoji53]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017