olaaa7
Fanka BB :)
Trzymam kciukiDawno mnie nie było, ale większość nadrobiłam, uffJa mam dzisiaj wizytę o 13 i już się denerwuję
ciekawe, czy się potwierdzi płeć z usg genetycznego. Trzymajcie kciuki!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Trzymam kciukiDawno mnie nie było, ale większość nadrobiłam, uffJa mam dzisiaj wizytę o 13 i już się denerwuję
ciekawe, czy się potwierdzi płeć z usg genetycznego. Trzymajcie kciuki!
Ja leżenia ciąg dalszycałą noc bolała mnie głowa i nic a nic nie mogłam spać aż w końcu rano się przełamałam ( nie lubię leków w ciąży ) i wzięłam paracetamol...
już nie wytrzymałam... Do tego ten kaszel i katar... Masakra..
Czuję się jak kupa![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
No właśnie i to nie jest dobre, dlatego ja skończyłam na antybiotyku żeby już nie napinać tak macicy. Może podejdź do lekarza. Niech Cię osłucha przynajmniej. Na gardło mi pomogło Tantum verde. Kuruj się [emoji8]Właśnie już nie wytrzymam dłużej i powiedziałam mojemu że ma jechać kupić inhalatorbo szału dostanę, a dziecko to chyba ma wstrząsy mega w brzuszku jak ja tak kaszle
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
@olaaa7 oj biedaku, i Ciebie dopadłokuruj się jak możesz, i trzymam kciuki, żeby się nie rozwinęło...
@Agatka29 nie noś może zakupów, co..? A jak już musisz sama je zrobić, to wózkiem pod auto i przekładać po jednej siateczce, a z auta do domu - nie możesz zostawić, żeby potem ktoś (mąż) przyniósł?
@niemamco mnie też koty oblazły, tylko patrzą jak do wc wstaję
Ale dzisiaj jeszcze poleżę większość dnia..
Inhalacje objawowo pomagają bardzo, choć na razie tylko sól fizjologiczna, mgiełka zabłocka będzie dopiero wieczorem, mąż ma kupić wracając z pracy (na szczęście ma sporo aptek po drodze, jak nie będzie, to będzie jeździł po wszystkich...)
Nie mam aż takiego zapchanego nosa, itd, więc się dużo lepiej czuję, i choć zdrowa jeszcze nie jestem, to najważniejsze, że idzie w dobrym kierunku
A potem muszę w końcu zrobić sobie krem, może trochę ogarnę problemy z twarzą... Już wiem, że olej tamanu pomaga na te krostki, zaczynają się ładnie goić, więc pokombinuję ze składem, żeby jeszcze mocno nawilżyć itd, i liczę, że za tydzień już będę się mogła pokazać ludziom na oczy...
![]()
A jak często można robić inhalacje w ciągu dnia?Ojojoj![]()
![]()
I Ty chora... Jakiś paskudny wirus krąży
Łączę się w bólu, i trzymam kciuki, żeby szybko przeszło....
Masz możliwość zrobienia inhalacji? Mnie bardzo pomagają, przynajmniej katar i zapchany nos odpuszczają...
![]()
Może jakaś nadżerka?Doświadczone mamy- wiecie może dlaczego, brudzenie pojawia się po stosunku i ból w podbrzuszu? Tylko nie dzień po, tylko na drugi dzień. Bo bez seksu nic się nie dzieje. Tak mnie to od paru dni zastanawia.
U mnie jak synek nieraz miał katarek to lekarka kazała 3 razy dzuennue myślę że nawet 4 nie zaszjodziA jak często można robić inhalacje w ciągu dnia?
Mnie też przeziębienie dopadło, kaszel, gardło katar i zatkany nos :-(do tego jeszcze synek chory
dziewczynkaA jaka płeć według genetycznego?![]()