reklama

Kto po in vitro?

reklama
Teraz mialam 4.2.1 i 3.2.1 (wg starej nomenklatury 4ba i 3ba)
Dzioasia to coś ciut podobnego do mnie tylko za bardzo u nas za granica tego nie czaje! Po raz pierwszy lekarz usiadł na moim łóżku i pokazał mi wszystkie moje zarodki jak się rozwijają! Była klasa B1,B2,B3,B,B5 i akurat na tym ostatnim skupiła się i mówiła ze jest super! Ale czy będzie aż tak super jak u ciebie ?!!!! Co myślisz na temat mojej klasy!?

Czesc dziewczyny , chcialam sie zapytac te z Was , ktore sa po udanych transferach swiezych zarodkow , kiedy odstawialyscie progesteron w ktorym tyg i jak ? Ja mialam zaczac odstawiac na poczatku 10 tyg dufaston jedna tabl. na poczatku, po 4 5 dniach nie dziania sie nic , tzn braku plamien odstawic calkowicie dufaston i kolejne progesterony ( prolutex 1 x , luteina 3 x200mg ) po kolejnym tyg . osdtawic prolutex . zaczelam plamic na 5 dzien stosowania 2 x dufaston zamiast 3 . wrocilam do wyjsciowej dawki . moje pytanie kiedy najbezpieczniej jest zaczac odstawiac , po skonczonym 12 tyg czy jeszcze pozniej , jak to bylo u Was ? Dzieki za odpowiedzi .:) boje sie probowac znow za wczesnie bo nerwy a powrot do wyjsciowej dawki spowodowal nasilenie objawow tzn mdlosci i wzdecia
po 8 tygodniu już byłam bez leków...tak mi lekarz zalecił. Wszystko było ok.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry