• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No to ja juz nie wiem co robic... Myslisz ze nic nie da to badanie skoro nigdy w ciazy nie bylam ? Nie wiem czy jechac na nie, bo nie dosc ze musze 100 km jechac i czekac w kolejkach to jak ono i tak nie ma znaczenia, to chyba to bez sensu... Co myslisz ?

A jesteś pewna że nigdy w ciąży nie byłaś? Czasami dochodzi do bardzo wczesnego poronienia i kobieta nawet nie wie że była w ciąży. Poza tym jeżeli immunolog zlecił to badanie to może dla niego w szerszej perspektywie ma to sens. Paśnik raczej nie naciąga na zbędne badania a z tego co kojarzę to właśnie do niego jeździsz. Ja bym zrobiła.

Hej dziewczyny mam jakiegos doła nie mam siły na nic nie chce mi sie sprzątać w domu nie chce mi sie wstać z łóżka z mila chęcią bym caly czas spala nie wiem co mi dolega nie mam siły nawet sie ubrać; (

A mi się wydaje że to Barburka to ten jeden na milion co pomimo złych parametrów nasienia się udało.
Tak tylko , ze u nas tez cos musi być skoro już 5 raz i dupa!!! Czasem mysle,ze Bóg mnie opuścił!!!! Gdyby była jakaś szansa już by zaskoczyło a tu nic! Zmiana kliniki i tez ! Byłam w Polsce z badaniami i mówił ,ze jest ok ,ale ja mam swoje zdanie oni poprostu pocieszaja

A jesteś pewna że nigdy w ciąży nie byłaś? Czasami dochodzi do bardzo wczesnego poronienia i kobieta nawet nie wie że była w ciąży. Poza tym jeżeli immunolog zlecił to badanie to może dla niego w szerszej perspektywie ma to sens. Paśnik raczej nie naciąga na zbędne badania a z tego co kojarzę to właśnie do niego jeździsz. Ja bym zrobiła.
No wlasnie te badania zlecila mi P. Dr z kliniki w Katowicach i z tymi wynikami mam jechac do Pasnika wlasnie. Nawet jeszcze sie nie umawialam bo nie umialam znalezc gdzie zrobic to allo-mlr. Mialam 5 inseminacji i jeden transfer z dawca i za kazdym razem beta ponizej 1, wiec do zagniezdzenia w ogole nie dochodzilo, w zwiazku z tym na pewno w ciazy nie bylam. Chyba nie bede tego robic tylko zobacze co powie Pasnik na te badania ktore bede miala, jak zleci to allo-mlr to wtedy zrobie. Dziekuje bardzo za pomoc :-) :)

Hej dziewczyny mam jakiegos doła nie mam siły na nic nie chce mi sie sprzątać w domu nie chce mi sie wstać z łóżka z mila chęcią bym caly czas spala nie wiem co mi dolega nie mam siły nawet sie ubrać; (
Kochana brzmi mi to jak depresja jakas..co u Ciebie w kwestii staran?kiedy mniejwiecej transfer? Jak w pracy?

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja ju
Nie myśl w taki sposób :) dużo zależy od dobrego lekarza i od twojego organizmu. Na jakim etapie jesteś? Ja mogę polecić jedynie takie suplementy jakie ja mam czyli prenatal uno i kwas foliowy :)
dziewczyny jestem juz po 5 transferze! Teraz czekam poniedziałku bo beta ,a transfer był w sobotę! 2zarodki -5 dniowe ! Lekarz mówi ze u mnie książkowe u mojego ze tylko invitro czyli jest chyba w miarę! Biorę kwas i witaminy uffff nie wiem ci dalej robic jak już teraz nie wyjdzie! W tym ostatnim transferze mam nadzieje gdyż lekarz wstrzymał do 5 doby i mówił ze są bardzo dobre! Hmmm ale ich gadanie.... ciagle takie same

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry