reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

A mi się bardziej ten zielony podoba :) Ja miałam 7 lat temu wózek pomarańczowo-żółty i pomimo bliskości lasu nie zauważyłam zwiększonego zainteresowania moim dzieckiem u owadów ;)

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Gratuluje udanych wizyt !! Piękne dzieciaczki ;-*
hej ;) my po USG genetycznym, Kropek zdrowy, duży :) serduszko pięknie bije i wszystko na miejscu :) nie chciał współpracować, bo był zajęty fikaniem ale nie po naszej myśli ;) lekarz kazał wypić pepsi pochodzić chwilę i wrócić ;) potem się ładnie ułożył :) ale uparciuch nie pokazał kim jest ;) mężu szczęśliwy i brak mu słów ;) chodzi i się cieszy :p

Moj przy poprzedniej ciazy nie byl ani raz ze mna na usg i teraz pojdzie pierwszy raz w 17tygodniu :) ciekawa jestem jego reakcji bo on strasznie uczuciowy, az chwilami za bardzo ;)

To maly sie wiercil a lekarz kazal go jeszcze pepsi pobudzic ?:D
Wiec czekamy aż nozki rozlozy :)

A to mój bobas

Raczke podniosl i macha :) pieknosci :)

To mi sie właśnie ta biała rama podoba :) po dołączeniu do tych grup na fb mam nadzieję, ze na wiosnę znajdę jakiś używany wózek :)
Ja juz wstawialam ale pokaze jeszcze raz w ktoryn ja sie zakochalam ❤ tylko kola troche wieksze zeby byly. :)
f2bf4993d58a8686077949efbe9a1169.jpg
i bardzirj rozstawionr z przodu, no po prostu tego typu wozek :) i kolor tez sliczny :)

Załączniki

• f2bf4993d58a8686077949efbe9a1169.jpg
    f2bf4993d58a8686077949efbe9a1169.jpg
    80,6 KB · Wyświetleń: 244
Właśnie nie a najlepsze że ten lekarz co robił mi prenatalne o nic konkretnego nie pytał... nawet mam zaznaczone, że nie palę a na 100% takie pytanie nawet nie padło albo czy moja mama miała zatrucie... dziwne to i jeszcze bardziej jestem wkurzona na to badanie.

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Ja też mam to wpisane, ale pytał mnie o to wszystko zanim zaczął robić badanie...

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry