Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kochana u nas chyba tylko takie są a zreszta sama nie wiem ! Ja pierwszy raz tez coś widze! Coś tam się dzieje! Do dziś mam 0 objawów!wczesniej ucxucie na miesiączkę a teraz nicJa robiłam dlatego ten co pisze ciąża lub brak ciąży żeby nie doszukiwać się tej kreski.Ale na twoim teście ładnie ja widać wierzę że będzie dobrze.
Chu.owo ale stabilnie... glowa peka od placzu...Dzioasiu a jak u ciebie! Tak myślałam o tobie cała noc! Opowiedziałam twoja historie dla męża i również jest mu przykro ze tak się dzieje! Popatrz ile ja walczę chyba nawet rekord pobiłam na forum i tez te testy wielka nie wiadoma!!!
Gratulacje, masz swoje pierwsze 2 kreskiDziewczyny tylko szczerze bez żadnych tak pocieszeń! Czy to coś znaczy?? Czy mam odpuścić!! Beta w poniedziałek! Transfer 2-5 dniowych zarodkow
Dzieki dziewczyny za rady. O zmianie kliniki mysle, mam juz cos na oku, ale w tej mam jeszcze jednego mrozaka. Nie bede juz kombinowac z jego przenoszeniem.bo to na pewno dodatkowy koszt i za duzo zachodu. Moze wymysle jakis nowy plan na to ostatnie podejscie, jak nie to podejde na samym minimum czyli progesteron i estradiol, moze ewentualnie heparyna, bez cudow. Obczaje terminy do Sydora, moze wysepie od niego intralipid, zobacze.@dzoasia Asiu genetyka to jedno ale faktycznie zastanów się nad zmianą kliniki, nie dlatego że ta jest zła ale nowy lekarz może będzie miał nowe spostrzeżenia, świeże podejście. Wiem co przezywasz i cholernie mi przykro. Pamiętaj, że jesteśmy zawsze kiedy będzie Ci źle.
[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
Dzioasiu a jak u ciebie! Tak myślałam o tobie cała noc! Opowiedziałam twoja historie dla męża i również jest mu przykro ze tak się dzieje! Popatrz ile ja walczę chyba nawet rekord pobiłam na forum i tez te testy wielka nie wiadoma!!!
znaczy Kochana znaczyDziewczyny tylko szczerze bez żadnych tak pocieszeń! Czy to coś znaczy?? Czy mam odpuścić!! Beta w poniedziałek! Transfer 2-5 dniowych zarodkow