Agatka29
Fanka BB :)
Tak codziennie daje mu witaminę D i od października tranJa też miałam mocne bóle nóżek pamiętam jak dziś. Możesz trochę ibufenu podać to przeciwzapalne i przeciwbólowe. A Wit d dostaję?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Tak codziennie daje mu witaminę D i od października tranJa też miałam mocne bóle nóżek pamiętam jak dziś. Możesz trochę ibufenu podać to przeciwzapalne i przeciwbólowe. A Wit d dostaję?
Widzisz, a ja tylko 160cm, a tyle bóluWłaśnie ja nie pamiętam żebym mnie coś bolało a wysoka jestem,
No to dokladnie bylo tak samo. Wlasnie w wieku 3-4 lat. Tetaz czasem tez sie zdarzy, ale juz rzadko. I to wlasnie tylko w nocy.Dzięki on właśnie tak kopie nóżkami prostuje je i troszkę pojeczal dziś a jak się do teraz pytam to mówi że go nic nie boli, najwidoczniej w nocy pp całym dniu go boli
No właśnie cis ostatnio nic nie piszesz ale pewnie dlatego że dzieciaki maja ferie i czasu brakWitam dziewczyny,podczytuje was ale brak sil na pisanie. Dopadlo i nas. Ledwo zipie Oliwia chora ja tak samo zasmarkana kaszle jak gruzik. Narazie ratuje sie inhalatorem,jezeli nie przejdzie to w poniedzialek do lekarza. Wczoraj D wrocil z pracy i wpakowal mi sie do lozka to wszystkie miesnie go bolaly i z nocha leci. Musze to wylezec bo koncza sie ferie i od poniedzialku zaczyna sie jazda do szkoly.,a na chwile obecna wygladam jak 7 nieszczec...nic przelknac nie idzie bo wszystko bez smaku. Trzymajcie sie dziewczynki aby was nie dopadlo.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Uuu... Współczuję bardzoWitam dziewczyny,podczytuje was ale brak sil na pisanie. Dopadlo i nas. Ledwo zipie Oliwia chora ja tak samo zasmarkana kaszle jak gruzik. Narazie ratuje sie inhalatorem,jezeli nie przejdzie to w poniedzialek do lekarza. Wczoraj D wrocil z pracy i wpakowal mi sie do lozka to wszystkie miesnie go bolaly i z nocha leci. Musze to wylezec bo koncza sie ferie i od poniedzialku zaczyna sie jazda do szkoly.,a na chwile obecna wygladam jak 7 nieszczec...nic przelknac nie idzie bo wszystko bez smaku. Trzymajcie sie dziewczynki aby was nie dopadlo.
Ojej, wspilczuje. Oby szybko przeszlo wszystkim!Witam dziewczyny,podczytuje was ale brak sil na pisanie. Dopadlo i nas. Ledwo zipie Oliwia chora ja tak samo zasmarkana kaszle jak gruzik. Narazie ratuje sie inhalatorem,jezeli nie przejdzie to w poniedzialek do lekarza. Wczoraj D wrocil z pracy i wpakowal mi sie do lozka to wszystkie miesnie go bolaly i z nocha leci. Musze to wylezec bo koncza sie ferie i od poniedzialku zaczyna sie jazda do szkoly.,a na chwile obecna wygladam jak 7 nieszczec...nic przelknac nie idzie bo wszystko bez smaku. Trzymajcie sie dziewczynki aby was nie dopadlo.
Czyli nie ms reguły, czytam właśnie ze takie skoki są niedz 2 a 3 rokiem później między 5 a 7 i w okresie dojrzewaniaWidzisz, a ja tylko 160cm, a tyle bólu
![]()
Dziewczyny polecają magneB6, ja biorę od lat solgar i jestem bardzo zadowolonaDzięki dziewczyny... Mam tylko nadzieję że to nic groźnego..muszę kupić magnez... Jaki polecacie?
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3