reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Nie przesadzaj :) najwazniejsza twoja wygoda :)
W domu ważna jest dla mnie moja wygoda a jak mam w czymś wyjść to muszę się czuć komfortowo też psychicznie[emoji16] a pewnie w takich spodenkach bym się nie czuła [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Ale muszę Wam się pochwalić, że byłam na spacerze :D
Pierwszy raz od listopada wyszłam normalnie z domu nie do lekarza itd, i nie tylko do samochodu... ;)
Przeszłam trochę ponad 1km (więc nic...), ale kupiłam jajka (takie bez pieczątek - plusy mieszkania za zadupiu ;)), pęczek pietruszki i koszulę ;)
Aha i piękną szarą miękką włóczkę ;)
I wróciłam do domu w dużo lepszym humorze ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Edit: fotki włóczki ;)
5ce3c1d8a4cdf4e5513fb57f22bfdc9f.jpg
1911ad1049107890737bb903ea8fcc58.jpg

Ostatnia edycja:
Onaszczesliwa2018 - ja oczywiscie znieczuleniu mowie NIE.
To domieszka likodainy z adrenalina.
I zeby w ciazy lecze bez znieczulenia.
Link do: ► Xylodont 2% z adrenaliną 1:100 000 (epinefryna + lidokaina) - Medycyna Praktyczna

Podobnie jest z przeswietleniem zeba. To nie jest bezpieczne i X Raya nie powinno sie wykonywac w ciazy.

Google jest ogolnodostepny. Dziwie sie,ze pomimo braku badan na temat bezpieczenstwa w ciazy lub ewidentnej uwagi zeby nie stosowac danych lekow itp w ciazy i tak wiele kobiet uzywa srodkow ktorych nie powinna. Nie do ogarniecia dla mnie :rofl2::baffled::confused:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wow! To rzeczywiście duża przewaga! U mnie ma być dziewczyna, ale jeszcze możemy się zdziwić ;) mój mąż jak to usłyszał to uderzył się otwarta dłonią w czoło i stwierdził "kur... teraz będzie trzeba cała karierę przemodelować" Hahahaha liczył, że sobie wychowa zawodnika NBA :D
Więcej jest dziewczynek niż dwie, no ale może z 5 :) chłopcy będą się musieli bić bo będą mieli konkurencję duża a dziewczynki będą przebierac [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry