• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża po 40

Jakos taka nie dzisiejsza jestem. Pojechalismy dzisiaj na zakupy i na kazdym rogu cos jak nie spodnie ciazowe to w windzie malutka dziewczynka tak mi w oczy zagladała a była taka słodka...i te oczeta jak gwiazdeczki :)

Ohhhh nie tylko Ty tak masz ... Hehehe ja tez wszędzie widzę wózki ... małe dzieci .... jakieś akcesoria dla maluszków itd ... i chociaż człowiek stara się nie myśleć to wejdzie fb a tam ciagle jakiś filmik o dzieciach a to jakieś porody .... i tak w koło hehe

reklama
Duzo się słyszy takich przypadków ... trzeba pracować tez nad podświadomością bo niby nie myślimy ale gdzieś tam z tylu głowy kłębią się myśli ... No ale cóż ... tak już jest[/QUOTE
Zastanawia mnie jak to jest wy które pragniecie dzidziusia to są kłopoty a Ja która mam córkę dorosła i dwoje maluchów z kolei chce dostać @ A się nie pojawia bardzo niesprawiedliwe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry