KochanyMój syn już czeka na brata xd![]()
![]()
![]()

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
KochanyMój syn już czeka na brata xd![]()
![]()
![]()
Ale słodkoMój syn już czeka na brata xd![]()
![]()
![]()
Mój syn już czeka na brata xd![]()
![]()
![]()
DziękujeWzajemnie![]()
Ja tez 15 tc. Ale ja mam 14+1 i mowie ze 15 nie 14Heh, też już nie śpię dobre pół godziny. Nadrabiałam zaległości w postach.
U mnie dzisiaj 15 tydzień. I wreszcie wraca mi apetyt... ;-)
Życzę wszystkim miłej niedzieli. U nas w planie wyprawa do kulkolandu i pewnie lody![]()
Zaraz wstaje zrobię sniadanko ogarnę siebiw i małego i na kontrol jade, juz mnie zdążyło na kibelek Pogonic ech.. chyba cała ciaze będę tak przeżywać, swoją drogą mam być w szpitali po obchodzie a w niedziele to pewnie gdzieś kolo 10 dopiero?
A moj mąż ranny ptaszek iobudzi mnie bo zmywa podloge wcziraj juz mi sie nie chciało to dziś z samego rarana bo przeciez niedziela
Dodam ze zaczol mi tak pomagac bardziej po ostatnim Usg jak byl że mnano i wie jak bylo w pipierwsz ciąży
Wczoraj było dość spokojnie jak na naszą grupę, ale najważniejsze, że udało się nadrobić
![]()
Uhuhuhu to Ci tesciowka chyba szybkiego powrotu do figury z przed ciąży życzy500 zł z dzieckiem? A na same pieluchy niewiadomo jak z mlekiem , szczypionki itd itd to na samo dziecko może Ci braknac więc Ty chyba o powietrzu będziesz musiała żyć
nie no masakra... Co ja interesuje ile Ci zostawi albo nie zostawi wy jej do portfela też niezagladacie...nielubie takich ludzi wrr
Mój syn już czeka na brata xd![]()
![]()
![]()