reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Haha, moja mloda jest budzona o 5.00[emoji6]

Szkoda, ze sie nie udalo wyjsc. Moze za tydzien sie uda.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Mój niedawno z drzemki w dzień zrezygnował i liczyłam, że w końcu rano da pospać a tu zonk. Twoja juz duża, wiec pewnie do przedszkola musi wstawać a mój dopiero od września pójdzie
No my niestety kościelnego nie planujemy bo nie mamy takiej możliwości bo nie mamy unieważnionych ślubów. No zobaczymy jak to będzie. Planujemy w maju przejść się do kancelarii i dopytać co i jak.
My też kościelnego wziąść nie możemy, bo mój po rozwodzie i jak załatwialiśmy chrzest starszym to ksiądz powiedział, że w takiej sytuacji on nie może chrztu odmówić, bo my ślub chcemy tylko nie możemy wziąść i jeśli deklarujemy chęć wychowania dzieci w wierze to nie ma podstaw do odmówienia udzielenia sakramentu

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
My to w ogóle mamy nadzieję, że w kościele nie będą robić nam problemów z chrztem bo oboje z M jesteśmy po rozwodach.
W niektórych parafiach bywają :( kuzyn chrzcił z tego powodu syna w innej parafii, ale było to 14 lat temu, więc może coś się w tej kwestii zmieniło...

0d1yrjjgtd95fou3.png

U nas z chrzestnymi też problem, rodzeństwo wzięliśmy do starszych a teraz nie mamy pomysłu, kto jeszcze by się nadawał

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Można ale może Veraska nie chce robić tym osobom znowu wydatków związanych z kolejnym chrześniakiem :)
O to prawda☺️ każdy chrześniak to Twoje dodatkowe dziecko takim sposobem mamy z mężem 5 plus za chwilę 3 własne rodzone☺️ co wiąże się z tym, że na każde święta okupujemy 7 dzieci☺️ a w tym roku czeka mnie jeszcze komunia

Dzień dobry :) U mnie od listopada każdy dzień bez kawy, jakoś nie mogę odzyskać do niej ochoty. Korzystaj z wolnego i odpoczywaj :) Ja jutro wolne, chociaż czeka mnie wizyta u endokrynologa o 10:10, ale mam nadzieję, że od 11:30 będę miała już luz i czas na odpoczynek :) A od przyszłego poniedziałku 2 tygodnie wolnego :D W końcu będę mogła się polenić [emoji14] Już nie mogę się doczekać bo w pierwszym tygodniu urlopu mam gina a w drugim drugie prenatalne :)
Lenienie się czasem bywa bardzo przyjemne ;)
Więc leń się i odpoczywaj ile się da [emoji106][emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Hej :) Dziś kończymy 17 tydzień :D Dziewczyny jak się liczy miesiące ciąży? 18 tydzień rozpoczęty to już piąty miesiąc czy dopiero skończony zaczynam liczyć jako 5 miesiąc?
Orientujecie się jak to jest ze ślubami cywilnymi w niedzielę? Czy w ogóle się odbywają?
Oczywiście żeby nie było za fajnie to od zaczęłam się znowu stresować czy wszystko jest ok, martwię się, że jeszcze nie czuję żadnych ruchów a brzuch nie rośnie :( A wizyta dopiero 8 lutego.

Super, że u Was wszystko dobrze :) Mam nadzieję, że chociaż już mdłości Ci odpuściły :)

@Karla88 mogłabym prosić o nazwę Twojego sklepu na fb? Też chciałam polubić i poprzeglądać :) Widziałam, że chyba wczoraj już pisałaś ale nie dam rady odkopać :p
Jest lepiej ale zdarza mi się zwymiotowac [emoji53]. A i was jak?

w4sqgzu395zb6ngs.png

Do góry