reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Witamy w 5 miesiącu:) śluby cywilne w niedzielę hm może gdzieś się odbywają u mnie na pewno urząd zamknięty i takiej opcji niema , może zadzwoń zapytać jak u Ciebie to wyglada :) A u dzidzi na pewno wszystko ok ja myślałam, że czuje ruchy od jakiegoś czasu a na ostatniej wizycie lekarka powiedziała , że mały jest z tylu i po 20 tyg dopiero zacznę czuć także nie wiem który mój narząd płatal takie figle , że się ludzilam :D p.s bo było to uczucie którego " nigdy nie czułam " wcześniej , ale lekarka stwierdziła , że też nigdy wcześniej nie byłam w tak zaawansowanej ciąży i nieprzesuwaly mi się wszystkie narządy w celu zrobienia miejsca dla Dzidziusia:D więc spokojnie a twój też pewnie z tylu się chowa tak jak mój:D
Pewnie masz rację biorąc pod uwagę, że żadna fotka z usg nie była taka ładna jak u niektórych dziewczyn no i to moje tyłozgięcie. Czyli od jutra zaczynam 5 miesiąc tak? Muszę na wizycie zapytać lekarza kiedy mogę spodziewać się ruchów i gdzie jest dziecko.

A ja dziś zadzwonię się zarejestrować prywatnie do gin z moimi bólami brzucha.

16udqqmzgjmhetdf.png

No jak dalej Cię tak męczą to pewnie lepiej to sprawdzić:)

Mój niedawno z drzemki w dzień zrezygnował i liczyłam, że w końcu rano da pospać a tu zonk. Twoja juz duża, wiec pewnie do przedszkola musi wstawać a mój dopiero od września pójdzie

My też kościelnego wziąść nie możemy, bo mój po rozwodzie i jak załatwialiśmy chrzest starszym to ksiądz powiedział, że w takiej sytuacji on nie może chrztu odmówić, bo my ślub chcemy tylko nie możemy wziąść i jeśli deklarujemy chęć wychowania dzieci w wierze to nie ma podstaw do odmówienia udzielenia sakramentu

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
A no to Twoj juz sie szykuje na przedszkole. Po co sie przestawiac na pozniejsze wstawanie, jak potem i tak beda budzic wczesnie[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Pewnie masz rację biorąc pod uwagę, że żadna fotka z usg nie była taka ładna jak u niektórych dziewczyn no i to moje tyłozgięcie. Czyli od jutra zaczynam 5 miesiąc tak? Muszę na wizycie zapytać lekarza kiedy mogę spodziewać się ruchów i gdzie jest dziecko.

Tak :) już 5 miesiąc:) no właśnie mój też się gdzieś tam z tylu kryje :D

My mamy problem z chrzestną straszny, bo na chrzestnego będzie brany mój brat

hejo,
14 tydzień :D jak to leci :D wczoraj obmyśliliśmy gdzie w pokoju zrobimy kącik dla Kropka :) wszystko już wiemy, teraz tylko kolegę stolarza na pomiary ściągnąć :) jakoś się to realniejsze stało, że się zmieścimy ;)
No my tez kombinujemy, bo ciasno jest[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry