kinga30
Fanka BB :)
To może za Ciebie smaki mająMoje dzieciaki chyba tez maja smaki ciezarnej. Kakao i marchewka baby prawie codziennie.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To może za Ciebie smaki mająMoje dzieciaki chyba tez maja smaki ciezarnej. Kakao i marchewka baby prawie codziennie.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Pewnie masz rację biorąc pod uwagę, że żadna fotka z usg nie była taka ładna jak u niektórych dziewczyn no i to moje tyłozgięcie. Czyli od jutra zaczynam 5 miesiąc tak? Muszę na wizycie zapytać lekarza kiedy mogę spodziewać się ruchów i gdzie jest dziecko.Witamy w 5 miesiącuśluby cywilne w niedzielę hm może gdzieś się odbywają u mnie na pewno urząd zamknięty i takiej opcji niema , może zadzwoń zapytać jak u Ciebie to wyglada
A u dzidzi na pewno wszystko ok ja myślałam, że czuje ruchy od jakiegoś czasu a na ostatniej wizycie lekarka powiedziała , że mały jest z tylu i po 20 tyg dopiero zacznę czuć także nie wiem który mój narząd płatal takie figle , że się ludzilam
p.s bo było to uczucie którego " nigdy nie czułam " wcześniej , ale lekarka stwierdziła , że też nigdy wcześniej nie byłam w tak zaawansowanej ciąży i nieprzesuwaly mi się wszystkie narządy w celu zrobienia miejsca dla Dzidziusia
więc spokojnie a twój też pewnie z tylu się chowa tak jak mój
![]()
A ja dziś zadzwonię się zarejestrować prywatnie do gin z moimi bólami brzucha.
![]()
Już się umówiłam na 13.20No jak dalej Cię tak męczą to pewnie lepiej to sprawdzić![]()
A no to Twoj juz sie szykuje na przedszkole. Po co sie przestawiac na pozniejsze wstawanie, jak potem i tak beda budzic wczesnie[emoji6]Mój niedawno z drzemki w dzień zrezygnował i liczyłam, że w końcu rano da pospać a tu zonk. Twoja juz duża, wiec pewnie do przedszkola musi wstawać a mój dopiero od września pójdzie
My też kościelnego wziąść nie możemy, bo mój po rozwodzie i jak załatwialiśmy chrzest starszym to ksiądz powiedział, że w takiej sytuacji on nie może chrztu odmówić, bo my ślub chcemy tylko nie możemy wziąść i jeśli deklarujemy chęć wychowania dzieci w wierze to nie ma podstaw do odmówienia udzielenia sakramentu
Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tak miałam w poprzedniej ciąży, nie byłam w stanie otworzyć lodówki, jeśli w środku było mięso. A teraz całkiem mi wchodzi.odrzuciło którąś od mięsa, bo ja jak widzę mięso na obiad to coś mi się dzieje. Nie smakuje mi kompletnie.
Mozna, tylko nie jest to do konca komfortowe. No i kosztowne.A nie można mieć więcej chrześniaków..? [emoji50]
![]()
Pewnie masz rację biorąc pod uwagę, że żadna fotka z usg nie była taka ładna jak u niektórych dziewczyn no i to moje tyłozgięcie. Czyli od jutra zaczynam 5 miesiąc tak? Muszę na wizycie zapytać lekarza kiedy mogę spodziewać się ruchów i gdzie jest dziecko.
No my tez kombinujemy, bo ciasno jest[emoji53]My mamy problem z chrzestną straszny, bo na chrzestnego będzie brany mój brat
hejo,
14 tydzieńjak to leci
wczoraj obmyśliliśmy gdzie w pokoju zrobimy kącik dla Kropka
wszystko już wiemy, teraz tylko kolegę stolarza na pomiary ściągnąć
jakoś się to realniejsze stało, że się zmieścimy
![]()
No miała, jest w 20 tyg ciąży i pierwszy raz od początku dopadły ją wymioty, także jest usprawiedliwionaO jejku no mam nadzieję , że miala chociaż dobre usprawiedliwienie, że tak was wystawiła.. ludzie ehh..