Wronka199
Fanka BB :)
No widzisz czasami cialo dostosowuje sie do nas [emoji13]Stres był, ale tak sobie go po cichu zaklinalam rzeczywistość, że "po ślubie możesz rosnąć ile chcesz". Teraz mam 15tc i już brzuch taki jak w 1ciazy koło 20.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No widzisz czasami cialo dostosowuje sie do nas [emoji13]Stres był, ale tak sobie go po cichu zaklinalam rzeczywistość, że "po ślubie możesz rosnąć ile chcesz". Teraz mam 15tc i już brzuch taki jak w 1ciazy koło 20.
![]()
Ja w tym roku specjalnie rozm wieksza kupilam kurtke i jestem zadowolona [emoji13] na przyszla zime tez sie przyda
![]()
Zobacz załącznik 837335
Brzuchomowca!!
Sorka za niewyraznie zdjecie [emoji13] zrobilam na szybko. Ja to chyba mam brzuch jak na 7 miesiac[emoji13]
![]()
To mój synuś chyba ma jakiś spory basenik![]()
Na pewno a nawet z dnia na dzień może Cię piłeczka zaskoczyć położysz się bez brzuszka a obudzisz z kuleczka![]()
W zasadzie patrzac na pogodę niedlugo wiosenne kurtki bedziemy nosic. U mnie w regionie dzisiaj 10 stopni bylo takze cieplutko
![]()
Stres był, ale tak sobie go po cichu zaklinalam rzeczywistość, że "po ślubie możesz rosnąć ile chcesz". Teraz mam 15tc i już brzuch taki jak w 1ciazy koło 20.
![]()
Żeby mnie teraz młody tak słuchał...Moze pierwsze ciaze sa nie widoczne, a pozniej skora rozciagnieta i juz szybcirj widac ?i posluchalo malenstwo
![]()
Fajnie, u nas niby 7 ale wiało, padało paskudnie było
Żeby mnie teraz młody tak słuchał...
![]()
![]()
![]()
Super, że wszystko okNo dziewczyny daje znać po wizycie.
Więc to tylko ja panikara bo z maluszkiem wszystko w porządku! Fika jak szalony. Kazała tylko 2 razy dziennie brać magnez i więcej odpoczywać.
![]()