reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Pewnie masz rację biorąc pod uwagę, że żadna fotka z usg nie była taka ładna jak u niektórych dziewczyn no i to moje tyłozgięcie. Czyli od jutra zaczynam 5 miesiąc tak? Muszę na wizycie zapytać lekarza kiedy mogę spodziewać się ruchów i gdzie jest dziecko.
Jeśli jutro masz 18 tydzień 1 dzień to tak zaczynasz 5

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Powiem szczerze, że bardzo często w weekendy albo umawiamy się razem w restauracji, albo ktoś gotuje.. więc w weekendy przeważnie obiady z głowy :)
Powodzenia z dzisiejszymi lekarzami..!

Mam nadzieję że Wam nie umknie, tylko przełożycie na później :)

Ja też 8 :)

Ty też?? Chyba nie ogarnęłam wcześniej..

Hej laski...

nie wiem o co chodzi ale jest mi mega niedobrze od rana... w dodatku dziecko wróciło wczoraj z nart i okazało się że jedno z dzieci miało szkarlatynę... :confused2::confused2::confused2: Super...
Ja też 8 lutego więc jesteśmy we trzy [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Nie nie dała mi zresztą to już. 3 wizyta bez zdjęcia. Szkoda że nie daje. Ale najważniejsze że co wizytę robi USG i ja dzidziusia na USG widzę;)

16udqqmzgjmhetdf.png

Szkoda, popros nastepnym razem :)
Najlepsza pamiatka :)

Z tego co mi wiadomo można dwie kobiety lub dwóch mężczyzn jeśli tak łatwiej wybrać :)

f2w39n7303c24ozn.png
Tak dziwnie :p

Mam na imie Justyna ,mam 32 lata,jestem rodowita slazaczka,ale mieszkam w wlkp. Mam 3 corki najstarsza jest z 2008 roku Laura Honorata,z 2010 Antonina Łucja,i 2011 Karolina Nadia,tera czekamy na 4 dzidziusia nie znam jescze plci. Pozdrawiam

Witaj :) Milo Cie poznac :)
To teraz przydal by sie synek :)
W ktorym tygodniu jestes ? Kiedy masz wizyte ?;)

reklama
Do góry