Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Do trzech razy sztukaPowodzenianiech ten raz będzie ostatni
Dzieki Asia, Ty jak zawsze jestes niezastapiona [emoji4] [emoji9]400 zł??!! OMATKOBOSKO!!!
Kochana w aptece dr max na Bratysławskiej (Kaufland) lutek jest po 110 zł i dostępny zawsze od ręki. Fraxi też powinna być
Super [emoji4] duzo zdrowka dla Was [emoji9]No to bylam na wizycie i jest jeden pecherzyk. serduszla keszcze nie bylo. mam isc do swojego gina za dwa tyg to juz wszystko powinno byc pieknie widac- wg lekarza. i prolutex dostalam jeszcze dwa opakowania czyli za dwa tyg koniec z iglami tylko lutek zostaje
Ja też się frajezylam płaciła 165 zł za pakowanie A dzięki Asi wybrałam się do apteki na bratslawskiej I wszystkie leki mają dużo taniej zaoszvzedzilam ok 500 zlDzieki Asia, Ty jak zawsze jestes niezastapiona [emoji4] [emoji9]
Kurcze dziewczyny, nie dosc ze rano obudzil mnie bol brzucha, to jeszcze mialam dzis akcje pod blokiem [emoji53] Idac do apteki zauwazylam ze w parkingowej zatoczce wokol mojego auta stoi kilka robotnikow, plus dwoch policjantow. Zanim do nich podeszlam cisnienie juz chyba mialam 200/200. Kazali mi sie wylegitymowac. Okazalo sie ze jakas rura pod chodnikiem pekla i hydraulicy szukali wlasciciela pojazdu, wiec zamiast podpytac mieszkancow czyje to auto, od razu wezwali gliniarzy[emoji52] No a mi z nerwow zrobilo sie slabo, skurcze w dole brzucha, posadzili mnie w radiowozie, chcieli wzywac pogotowie bo podobno bylam taka blada, nie dalam rady samodzielnie przeparkowac auta, musial mi to ogarnac policjant.. A jakby tego bylo malo, M po powrocie z pracy mnie opierdzielil, ze niepotrzebnie sie denerwuje, panikuje i narazam przez to swoje zdrowie. Cholera jakbym to robila celowo..
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Powodzenia! Zycze wysokiej bety i zdrowej ciazy! [emoji9] [emoji9] [emoji9]Dziewczyny ja dzis po kriotransferze 6-dniowej blastocysty 4bb.
Podejscie nr 3.
Mialam podaną kroplowke z tractocile.
Beta za 10 dni.
Mam nadzieje ze sie uda tym razem...
Nie przejmuj się to nie była twoja wina A myślę że ja też bym tak zareagowała, przez te wszystkie przejścia jestem wrakiem emocionalnymDzieki Asia, Ty jak zawsze jestes niezastapiona [emoji4] [emoji9]
Kurcze dziewczyny, nie dosc ze rano obudzil mnie bol brzucha, to jeszcze mialam dzis akcje pod blokiem [emoji53] Idac do apteki zauwazylam ze w parkingowej zatoczce wokol mojego auta stoi kilka robotnikow, plus dwoch policjantow. Zanim do nich podeszlam cisnienie juz chyba mialam 200/200. Kazali mi sie wylegitymowac. Okazalo sie ze jakas rura pod chodnikiem pekla i hydraulicy szukali wlasciciela pojazdu, wiec zamiast podpytac mieszkancow czyje to auto, od razu wezwali gliniarzy[emoji52] No a mi z nerwow zrobilo sie slabo, skurcze w dole brzucha, posadzili mnie w radiowozie, chcieli wzywac pogotowie bo podobno bylam taka blada, nie dalam rady samodzielnie przeparkowac auta, musial mi to ogarnac policjant.. A jakby tego bylo malo, M po powrocie z pracy mnie opierdzielil, ze niepotrzebnie sie denerwuje, panikuje i narazam przez to swoje zdrowie. Cholera jakbym to robila celowo..
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dokladnie, chyba kazda z nas tutaj tak ma [emoji53]Nie przejmuj się to nie była twoja wina A myślę że ja też bym tak zareagowała, przez te wszystkie przejścia jestem wrakiem emocionalnym