reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja dziś mam taki kijowy dzień, hormony buzują. Jak gotowałam obiad najpierw oblałam się wodą, potem rozsypalam pieprz, następnie wysypalam cukier, a jak przyprawa jeszcze nie otwarta wpadła mi za lodówkę, której nie można odsunąć to miarka się przebrała i poszłam sobie popłakać. Mąż nie był w stanie zrozumieć o co mi chodzi.

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Od jakiegos miesiaca mam taki cellulit ze tragedia... Nigdy wcześniej takiego nie mialam... Juz zauważyłam ze na lydkach sie robi niedlugo to i na kostkach bedzie! Kupiłam krem w rossmannie moze pomoze

0d1ysek2ashcgepe.png
Nie jesteś sama u mnie też :-/ dupa i uda zresztą u mnie to się nie dziwię bo przez ostatnie siedzę albo leżę na przemian a jem byle jak :-/

Ja dziś mam taki kijowy dzień, hormony buzują. Jak gotowałam obiad najpierw oblałam się wodą, potem rozsypalam pieprz, następnie wysypalam cukier, a jak przyprawa jeszcze nie otwarta wpadła mi za lodówkę, której nie można odsunąć to miarka się przebrała i poszłam sobie popłakać. Mąż nie był w stanie zrozumieć o co mi chodzi.

p19uqqmzxqi22hcj.png
Ja tez się uryczalam dzisiaj... Po kapieli wychodząc spod prysznica poslizgnelam sie zrobilam szpagat i poszlam prosto na brzuch... Do tej pory boli i mam nadzieje ze nic sie z dzidzia nie stalo[emoji26][emoji26]

0d1ysek2ashcgepe.png

p19uqqmzxqi22hcj.png
Ja 2 dni temu robiłam pizze i co zrobiłam? Próbowałam otworzyć puszkę kukurydzy korkociągiem! Byłam przekonana, że przecież zawsze tym otwieram, oczywiście sie popłakałam, wbiłam ten korkociąg na siłę i dopiero wtedy do mnie dotarło co ja wyprawiam....:D Nie wiem co mam zamiast mózgu. Chyba faktycznie jajecznicę

reklama
Ja nie nie robiłam, dalej smarowałam, trochę wyblakły. Może teraz po 3 ciąży coś zrobię choć już się do nich przyzwyczaiłam i jako tako mi nie przeszkadzają. Są blade nie czerwone.
Z czerwonymi mozna cos zrobic z tymi bialymi slyszalam ze nie. Tez ich trochę mam zwlaszcza na udach ale mi to nie przeszkadza za to cellulit tak

0d1ysek2ashcgepe.png

Do góry