No tak, ale jak ktoś się bardzo stresuje przed...Przed z rana też [emoji16]
![]()
Ale - w tłusty czwartek na pączki jest zawsze pora

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tak, ale jak ktoś się bardzo stresuje przed...Przed z rana też [emoji16]
![]()
Ja od prenatalnych już naprawdę przestałam sie martwićNo tak, ale jak ktoś się bardzo stresuje przed...
Ale - w tłusty czwartek na pączki jest zawsze pora![]()
![]()
Mysle, ze mial na mysli swiadkow. No bo chrzestni to rodzice chrzestni, a Kosciol przeciez nie uznaje rodzicow jednej plci[emoji6] Ale moze sie myle, tak mi sie wydaje logicznie patrzac.A z tego co słyszałam u mnie w jednym kościele pozwalają ... No chyba, że ktoś mówiąc mi pomylił chrzestnych że świadkami
![]()
No, ale z drugiej strony ważne dla kościoła jest to aby byli oni jak najbardziej swiadomi i odpowiedZialni swojej funkcji i żeby to nie był byle kto... Trzeba podpytać [emoji16]Mysle, ze mial na mysli swiadkow. No bo chrzestni to rodzice chrzestni, a Kosciol przeciez nie uznaje rodzicow jednej plci[emoji6] Ale moze sie myle, tak mi sie wydaje logicznie patrzac.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Ja tak samo teraz czekam miesiąc i dopiero 22 lutego mam wizytę [emoji4] jakoś trzeba się uzbroić w cierpliwość i wytrzymać [emoji2]Mam nadzieję, że spokojnie dotrwam do wizyty [emoji5]️ to pierwsza wizyta po 4 tyg zawsze miałam co 2
No na pewno. Zalozenie jest takie, ze maja pomoc rodzicom wychowywac dziecko w wierze[emoji3]No, ale z drugiej strony ważne dla kościoła jest to aby byli oni jak najbardziej swiadomi i odpowiedZialni swojej funkcji i żeby to nie był byle kto... Trzeba podpytać [emoji16]
![]()
Ja mam tak samo jak TyJa od prenatalnych już naprawdę przestałam sie martwićmój optymizm wziął górę
gdyby coś się działo to na pewno apetytu bym nie miała a narazie z dnia na dzień mam lepszy humor, że badanie coraz bliŻej tzn wizyta [emoji16]
![]()
To będziemy miały prawie równoJa tak samo teraz czekam miesiąc i dopiero 22 lutego mam wizytę [emoji4] jakoś trzeba się uzbroić w cierpliwość i wytrzymać [emoji2]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
To może to dlatego jest to miodowy trymestr [emoji16] bo też pewien spokój u niektórych kobiet się pojawiaJa mam tak samo jak TyPo prenatalnych odzyskałam spokój i po prostu cieszę się ciążą
![]()