Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bobowozki bardzo fajne sklepy, można na ich stronę wejść, jak szukaliśmy następnego fotelika dla córki to te sklepy najlepsze ceny miały, nawet jak się ceny w sklepach internetowych porównywało.Podobno na Gromadzkiej jest dobra hurtownia ze wszystkim - maja i wózki i foteleliki. My się tam wybieramy, ale dopiero za jakiś czas.. Wózek i fotelik i tak będziemy kupować pewnie w okolicach kwietnia/maja... I na Mogilskiej jest jeszcze sklep Bobowozki, tam na wysokości Parku Lotników w takich nowych blokach przy ulicy na parterze. W Entliczkach ponoć jest bardzo kiepska obsługa, więc nawet się tam nie wybieraj po doradztwo, bo raczej go nie dostaniesz![]()
podpytałam jeszcze siostrę - przed porodem położna sprawdzała bicie serduszka dziecka, zostawiła jakieś broszury, ulotki, doradztwo w zakresie diety, higieny, wywiad środowiskowy, opieka położnicza w sensie, że jak coś tam się działo to mogła do niej zawsze zadzwonić zamiast od razu do lekarza i upewnić się czy położna pomoże czy konieczna jest wizyta u jej ginaLap_ciuch, do mnie położna po porodach przychodziła tak ze 4 razy i tyle. A słyszałam, że przed porodem też się nam należy, żeby przyszła. Nie wiem w sumie po co !? Zbada np. tętno dzidziusia ? I gdzie to się załatwia !?
JasneLap_ciuch, to daj znać jak się dowiesz i dopytasz o wszystko![]()