reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Cześć babeczki...

wróciłam dzisiaj do żywych, wczoraj czułam się totalnie źle :/ myślałam że jakaś mega choroba mnie rozkłada, ale dzisiaj jest narazie ok...

mam 50 str do nadrobienia :) ciekawe czy dam radę :)
Dobrze, ze dzis juz ok[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Ja bym mogła nie mieć, ale nie mój mąż. On jak wraca z pracy to zaraz tv włącza. Czasem nawet go nie ogląda, byle coś w tle grało. Jak go nie ma to ja go nigdy nie włączam, ewentualnie czasem syn chce TVP abc.

p19uqqmzxqi22hcj.png
To ja tak mam jak Twoj maz[emoji6] Musi cos leciec, bo inaczej jakos tak dziwnie sie czuje.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja się walsnie dowiedziałam ze moj kuzyn będzie tata w sierpniu i będą bliźniaki [emoji23] super pierwszy raz w rodzinie będą podwójne narodziny
Dziewczyny moja znajoma w 4 miesiącu miała wypadek była
Kierowca czołowe zderzenie auto do kasacji dziecku nic nie jest wyszła na drugi dzień z szpitala właśnie na wczoraj miała termin ciekawe jak tam u niej musze napisac czy coś już ja bierze [emoji4]
Ja się zbieram do pracy do sklepu dziś mam mowa dziewczynę mam nadzieje ze dobrego wyboru dokonałam
Co do biegania w coazy nie wiem nie wypowiem się ale ta sama koleżanka co miała wypadek jest nauczycielem wych fizycznego i ona podnosiła ciężary do 6 miesiąca [emoji849] poważnie ... ale tego już nie skomentuje

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Gratuluje blizniakow kuzynowi[emoji5]
Fajnie, ze przyjelas jakas dziewczyne. Oby sie sprawdzila!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Boże... Jaki ja mam problem z zasypianiem, a później śpię do 10.. Nie mogę się ułożyć w łóżku, kręcę się jak owsik.. Chyba będzie trzeba już kupić podusie ciążową [emoji14]

@_agnieszka_ oj ten mąż to ma z tobą dobrze :) śniadanko naszykowane, pewnie się cieszy że sam z rana nie musi robić [emoji14]

Jeśli chodzi u mnie o rozmiary buta i wzrost to chyba już wspominałam :D 155 cm i 35/36 rozmiar obuwia :D dziecięce działy mnie również lubią HEHE

@Margana ooo nowa fryzura się szykuje??? :D zdrówka dla córci :)

Już jestem ciekawa jak u mojej bratowej :))) pewnie dopiero się zacznie akcja :)

p19u3e3khjws4lxw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Marika nie, nie. Odrosty i podciecie, nic nowego[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

A ja sobie nie wyobrazam nie miec tv. Ale u mnie w ciagu dnia nie wlaczamy nic poza ewentualnie bajkami. Wszelkie filmy czy programy dopiero jak dzieci spia. Mam opcje, ze wszystko jest nagrane do 2 tyg wstecz i igladam co chce wlasnie poznym wieczorem i przesuwam reklamy. I nie lubie jak tv bebni caly dzien bez powodu.
O tak to fajnie z nagrywaniem[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Nie oglądałam, ale muszę obejrzeć :) Nie lubię horrorów właśnie za krew, flaki i inne obrzydliwości. Dla mnie to nie jest straszne tylko wywołuje mdłości [emoji14] Straszne są takie właśnie np thrillery psychologiczne, które trzymają w napięciu.

p19uqqmzxqi22hcj.png
Obecność, obecność 2 itp są o egzorcyzmach :) polecam, znam na pamięć a i tak uwielbiam oglądać :)

reklama
Do góry