olaaa7
Fanka BB :)
Też mi się podoba szczególnie, że ma dużo fajnych zdrobnieńPrzesliczne jest to imię. Gratuluje wyboru tez bym chciala ale ze to corka mojej przyjaciółki to nie wypada [emoji13]
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Też mi się podoba szczególnie, że ma dużo fajnych zdrobnieńPrzesliczne jest to imię. Gratuluje wyboru tez bym chciala ale ze to corka mojej przyjaciółki to nie wypada [emoji13]
![]()
Pies też na AJa mam Justyna, facet Jakub a ja chce dla dziewczynki Julkai nie przeszkadza mi to , że same J [emoji39] Dobrze, że pies ma na imię Lucek haha
![]()
Tak nam się zgraloWłaśnie fajnie, że wszyscy na tą samą literę..!
u mnie prawdopodobnie też dziewczynkaJa też właśnie nie wiem jak to jest napewno jest więcej chłopców i u mnie jak narazie dziewczynka![]()
Pewnie ze tak. Ja akurat jestem kociara i sama mam 2 koty.zreszta koty mi towarzysza cale zycie[emoji13]Kot zasłużył się dla rodziny wieloma zlapanymi myszami to trzeba jego zasługi w jakiś sposób uczcić [emoji16][emoji16]
![]()
Widać po Twoim suwaczku [emoji16][emoji16][emoji16]Pewnie ze tak. Ja akurat jestem kociara i sama mam 2 koty.zreszta koty mi towarzysza cale zycie[emoji13]
![]()
Haha akurat suwak wybrany bez zastanowienia ale cos w tym jest [emoji13][emoji13]Widać po Twoim suwaczku [emoji16][emoji16][emoji16]
![]()
Osobiście znam Gaję i KarlęA jeśli ktoś szuka niespotykanego imienia to raz spotkałam się z imieniem Zoja (u mnie w pracy dziewczynk miała) i Salomea [emoji16] moja prababcia tak miała na imię i więcej nigdy nie słyszałam by ktoś tak miał [emoji16] nawet na cmentarzu nikt mi się nigdy w oczy nie rzucił [emoji39]
![]()