SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Laura (zdrobnienie Lusia) i Łucja też są piękneTeż mi się podoba szczególnie, że ma dużo fajnych zdrobnieńAle u nas prawdopodobnie będzie synek
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Laura (zdrobnienie Lusia) i Łucja też są piękneTeż mi się podoba szczególnie, że ma dużo fajnych zdrobnieńAle u nas prawdopodobnie będzie synek
![]()
Gaja słyszałam bo wiadomo od ziemi [emoji16] a Karla to trochę od Karoliny, ale też nie znam żadnej [emoji16] ale znam jedna Inge ( trochę odmieniona Iga)Osobiście znam Gaję i Karlę![]()
A jak z drugimi imionami dla dzieci?? Dajecie?? Za dawnych czasów wiekosci dzieci dawali... Sama mam drugie i kazdy kto je uslyszal twierdzil ze rodzice mnie skrzywidzili [emoji13][emoji13]
![]()
Mi się Hania podoba bardzo... Ale Hanna to od razu kończę Gronkiewicz Walc
![]()
Moja znajoma wybrala Mia tez ladnie ale to nie polskie imie. Chyba za duzo sie naczytala 50 twarzy greya [emoji13][emoji13][emoji13]Gaja słyszałam bo wiadomo od ziemi [emoji16] a Karla to trochę od Karoliny, ale też nie znam żadnej [emoji16] ale znam jedna Inge ( trochę odmieniona Iga)
![]()
Ja tez nie daje. Nie mam takiej potrzeby. Dziecko samo sobie wybierze przy bierzmowaniuMoja córka nie ma drugiego imienia
Teraz tez nie będę dawać
![]()
Ale teraz to imię robi się popularne szczególnie w większych miastachMoja znajoma wybrala Mia tez ladnie ale to nie polskie imie. Chyba za duzo sie naczytala 50 twarzy greya [emoji13][emoji13][emoji13]
![]()
Ja pochodzę z malego miasta wiec tez poglady inne [emoji13]Ale teraz to imię robi się popularne szczególnie w większych miastachna YouTube kobitka prowadzi kanał ( wcześniej ciążowe a teraz z córkami) i idea z nich ma Mia no i nasza "mis Euro" Siwiec tak córkę nazwała
![]()
W małych miastach rzadko się bierze imiona z zagranicy [emoji39] ja też z małego i Mia mi się nie podoba, no ale każdy może dać jakie chce [emoji16]Ja pochodzę z malego miasta wiec tez poglady inne [emoji13]
![]()