reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja nie bede chciala ochraniaczy, bo bede widziala lepiej dziecko, mimo zakazow kazda zrobi jak bedzie uwazala :) jednak sa w sprzedazy, kobiety je kupuja
Są w sprzedaży i niestety zawsze będą. Nie ma sie co oszukiwać, ale wszystko co dziecięce to jedne z najbardziej dochodowych biznesów. Na to zawsze bedzie popyt. Tyle samo kasy jest ładowane w np. przemysł slubny

A ja się przed chwilą obudziłam... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Chwila sprzatania i ponad 60 postow :D gonicie dziewczyny :D

Henia :)

Ja bym dala Julka, Maja, albo Amelia ale bedzir Alicja. Jeszcze jak nie myslelismy o dziecku to tak rozmawialismy. Ale gorzej z imieniem dla chlopca.. Tu totalna pustka :o

Moja zamozna rodzinka, a'la super damostwo.. Nazwali corke Emma. Przeciez musza sie wyrozniac :D

Ladne :) Mi sie moje nie podoba. Klaudia..

# wiekszosc imion da sie zdrobnic i slodko milo do dziecka wolac. Juz kiedys pytalam chyba, czy znacie zdrobnienia dla Alicji? Oprocz Ala. :confused:

Zdrobnienia dla Alicji: Alusia, Alunia, Alka, Alisia, Alutek:)

reklama
Do góry