• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

z tego co kiedys słyszałam to zadnych ochraniaczy nie wolno wlasnie myslice ze to prawda ?
Moim zdaniem na początku te ochraniacze to i tak do niczego nie są potrzebne. Przecież dziecko jako tak się nie przemieszcza. Później jeśli wybitnie się wierci, to można pomyśleć, żeby się nie poobijalo, lub nie wybudzalo. A na początku tylko te wszystkie baldachimy, ochraniacze i inne duperele to zasłaniają dziecko. Też mam po synu ochraniacz, ale ściągnąłem go szybko.

74di4z17irk6mbgl.png

nzjdskjo26st1wtg.png

reklama
@Karla88, ślicznie- i piękny tort! Sama bym wpadła na kawałeczek! :D 100 lat dla córci!

A jak ta dziewczyna którą zatrudniłaś? Masz dobre przeczucia?

Sama już czekam aż skosztuje krem marakuja bita śmietana i owoce [emoji7][emoji7][emoji7]
Powiem wał mam 8 dzieci w domu a ryku jakby 20 było dobrze ze jest animator bo ja bym tego nie przeżyła

16udyx8di9hvrs5t.png

Moim zdaniem na początku te ochraniacze to i tak do niczego nie są potrzebne. Przecież dziecko jako tak się nie przemieszcza. Później jeśli wybitnie się wierch, to można pomyśleć, żeby się nie poobijalo, lub nie wybudzalo. A na początku tylko te wszystkie baldachimy, ochraniacze i inne duperele to zasłaniają dziecko. Też mam po synu ochraniacz, ale ściągnąłem go szybko.

74di4z17irk6mbgl.png

nzjdskjo26st1wtg.png
Dokładnie i tylko zbiorowisko kurzu

No wlasnie ja w nowym mieszkaniu bede kombonowac tak by pasowalo mimo ze sypialnia nie duza bo tylko 11 metrow... Jak noe wejdzie to pomyślę nad koszem

0d1ysek27fwlna7d.png
U mnie w mieszkaniu dostawne by sie zmiescilo ale wprowadzimy sie jak male bedzie mialo z 3/4 miesiace to pozniej juz za pozni na dostawne, lepiej zeby spalo sobie osobno :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry