Raspberry88
Fanka BB :)
- 9 kg to sporo bardzo ale wyniki hemoglobiny masz ok?A ja mam 13 tc bliźniaczej i - 9 kg. Jakaś ja niezbyt normalna chyba jestem![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
- 9 kg to sporo bardzo ale wyniki hemoglobiny masz ok?A ja mam 13 tc bliźniaczej i - 9 kg. Jakaś ja niezbyt normalna chyba jestem![]()
Hej Walcząca, jak miło@Sol jak dawno Cię tu nie widziałam. Jak u Ciebie??
No i właśnie wracam z toalety i znów świeża krew na papierze, ale zastanawia mnie to, że nie ma tam śladu tabletki... Tak jakby krew wychodziła z miejsca poniżej tego gdzie dochodzę wkładając lutke...i ciągle bez bólu oraz skurczy
Oj męczyły to mało powiedzianeDobrze kojarzę, że mdłości Cie męczyły? Ja właśnie ani razu nie miałam i apetyt mam bardzo, staram się nie objadac, więcej owoców i warzyw jeść. Za każdym razem wchodząc na wagę śmieje się że jeszcze w życiu tyle nie ważyłam [emoji23]
Tak wyniki wszystkie na szczęście w normie ;-)- 9 kg to sporo bardzo ale wyniki hemoglobiny masz ok?
O widzisz jak super!! Fajnie, z4 masz kogoś takiego w pracy z kim możesz o tym porozmawiać i Cię rozumieHejka wróciłam z pracy jutro będzie główną kierowniczka a ja jutro mam wolne ale zadzwonię do niej rano i pogadam aby dała mi jeszcze tydzień w marcu nikomu nie będzie zawalala w grafiku bo na marzec grafiku nie ma więc nie widzę problemu aby mogła dac zobaczymy co jutro powie a WGL dzisiaj byłam z kierowniczka zastępca taka fajna babka bardzo ja lubię i coop się dowiedziałam że ona jest po ivf i urodziła córkę ma jeszcze dwa zarodki rozumiecie jak sie zdziwiłam i przynajmniej z nią można było normalnie pogadać a reszta zastępców to szkoda gadać
Gdzie można przeczytać tę historię?