reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Nad jakimi mysleliscie do tej pory ?:D ciekawa jestem propozycji :D
A Michał?? Michael albo maly John [emoji13]

0d1ysek27fwlna7d.png

reklama
Jakieś tam propozycje mamy, ale mnie nie przekonują. Ja wolę proste imiona, które można modyfikować, np. Zosia - Sophie, Maria, Hanna, Mila, Filip, Jakub, ale tatuś ma całkiem inny gust i w sumie to rozumiem, bo co kraj to inna moda na imiona.

Dla dziewczynki: Kaya, Eden, Lotte, Coral ( tutaj żeńskie iomina nie muszą kończyć się na -a)

Dla chłopca: Lian, Jonnie.

Ale jeszcze czeka nas wiele dyskusji :D
Kaya to jak u nas Kaja ... Zdrobniale Kajunia :) też uniwersalnie

f2w39n7303c24ozn.png

Jak masz tendencje do zylakow to mozliwe ze wyjdą. Tez sie tego boje bo mam ich kilka a u mnie to genetyczne. Moja mama ma straszne zylaki wiec pewnie odziedziczylam. Chyba nic sie na to nie poradzi

0d1ysek2ashcgepe.png
Właśnie niby nie miałam nigdy.ale moja mama ma po ciążach właśnie i chyba nie ominie mnie to. A często bolą mnie nogi. Kupiłam sobie żel z wyciągiem z kasztanowca. Stosowałam na opuchnięte nogi i te pajączki.pomagał mi.

A ja chyba za chwilę pójdę się zdrzemnąć własnie :D Bo cos zaczyna mnie mulić w głowie. Dziewczyny czy Wy też macie problem ze swędzeniem piersi? Moje rosną w takim tempie, że naprawdę okropnie swędzi. Nie wiem jak sobie poradzic z brodawkami bo też swędzą ale po nich sie niepodrapię bo bolą i nawet troszke siary już sie pojawia
Mnie też czasem ostatnio sutki swędzą [emoji16] i są wrażliwe, ale w sposób wkurw%% [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Ja pierwszemu synkowi dałam Paweł na imię. Od liceum jak tylko zaczęłam się spotykać z przyszłym mężem mieliśmy wybrane to imię że będzie Pawełek. Drugiemu daliśmy Nikodem, ale wtedy nie było jeszcze takie popularne. A teraz dla 3 nic mi.sie nie podoba. A jak się podoba to jest popularne a nie chce by był 3 Antkiem w klasie albo kolejnym Kubusiem. Choć wczoraj lekarz najpierw mu powiedział że na chłopaka mu wygląda a potem zrezygnowany powiedział że już zwątpił i powie mi na kolejnej wizycie bo nie umie powiedzieć na 100% a nie chce w błąd wprowadzić. Ale u tak szukam imienia dla chlopczyka

Do góry