• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

Patrzac na to zdjecie przypomnialo mi sie holenderskie piwko Amstel... Wszedzie go szukalam ale nie ma. Tylko Holandia [emoji26]

0d1ysek27fwlna7d.png
Moje ulubione piwo! Zawsze jak wracałam z Holandii to troszkę przywoziłam, ale nie mnie tam juz 2 lata :(

reklama
Bo przynajmniej bym widziala roznice ;) a mam male, chcialabym troche miec tego biustu ;) przynajmniej w ciazy :D

Podobno jak sie po wypiciu alkoholu odczeka kilka godzin, odciagnir mleko to juz pozniej mozna nakarmic normalnie.
Nie trzeba nawet odciągać, poziom w mleku jest taki sam, jak we krwi, czyli sam spada po jakimś czasie. Zresztą, nie można dać się zwariować. Jak we krwi jest 0,5 promila, to w mleku tyle samo, po jednej lampce wina pewnie jest mniej. Jak dziecko raz na trzy miesiące takie mleczko wypije, nic mu się nie stanie.
Tak w sumie teoretyzuję:)

A w USA zalecają pić czerwone wino w3 trymestrze, bo mówią, że dobre na krew.

No wlasnie szkoda kasy i zdrowia. Chociaż ja uwielbialam palic... Zawsze jak cos mialam zrobic wiedziałam ze później sobie zapale wiec i czaw szybciej lecial tak samo w pracy. Co 2h fajka [emoji13] no ale teraz mi tego nie brakuje chociaz czasami z nudow bym zapalila ale lepiej juz nie zaczynac.Ja przestałam palić jak się dowiedziałam ze w ciąży jestem ale codziennie chce mi się palić :( mam nadzieję ze wkoncu przejdzie

0d1ysek27fwlna7d.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry