Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No to położna wprowadziła Cię w błądI ktoś tu kiedyś pisał, że trzeba mieć dwa wyniki grupy krwi. Pytałam o to i położna mi wytłumaczyła, że wynik musi być sprawdzony przez dwie osoby. I na moim są faktycznie dwie, a nawet 3 pieczątki, więc jest oki.
możesz leżeć sobie na brzuchu? to Ty płaska jeszcze jesteś?Mam pytanko, do ten pory nie czuje zadnych ruchów malucha ale teraz leżąc sobie na brzuchu poczulam takie dziwne uczucie, tak jakby mnie ktos delikatnie od srodka dotykał.
Tak sie zastanawiam czy to może dzidzia sie melduje ze jej niewygodnie jak leze na brzuchu?
Jak to jest z tym lezeniem na brzuchu? Mozna czy nie?
Ja bardzo lubię lezeć tak np. oglądając tv lub czytając
ha, ha, dopadł Cię "syndrom wicia gniazda"Hej Wam
Ja też nie śpię ani nawet nie leżę na brzuchu, ale nigdy specjalnie tego nie lubiłam, a odkąd jestem w ciąży to jakoś tym bardziej mi to do głowy nie przyszło.
Piękna pogoda dzisiaj była, zrobiłam sobie długaśny spacer, a poza tym zabrałam się w końcu za porządkowanie papierów, dokumentów, rachunków itd.. Szczerze nienawidzę tego typu zajęć. Wolałabym chyba parę godzin łazienkę szorować niż grzebać się w tych papierzyskach. No, ale przynajmniej kupiłam sobie pierdylion jakże uroczych karteczek, spinaczy, pisaczków i innych tego typu pierdółekNastępne w kolejce (
) czekają ubrania, narzędzia i inne szpargały wymagające segregacji i wyrzucenia. Hmm wiosnę chyba poczułam
a miejsce dla dziecięcych gadżetów bardzo się przyda
![]()