Dam znać
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Dam znać
ja mam noce nie przespane i w dzien sie meczeO jaka tania!! Ja tez szukam. Musze zamowic poki co zrobilam sobie rulon z letniej kołdry tylko za dluga jest i zbyt duzo miejsca zajmuje [emoji13] dzisiaj uslyszalam od meza ze albo on albo ta koldra [emoji13] bo juz prawie na podłodze spal a lozka 180 cm wiec spore [emoji2][emoji13]
![]()
No wlasnie ja tez zwlekam z nadzieja ze znajde inny sposob ale wylada na to ze nie [emoji13]ja mam noce nie przespane i w dzien sie meczezwlekalam z tym rogalem ale teraz to mus , a tez nie chce dawac nie wiadomo ile kasy na to ;/ o matko no to niezle ;D
Ja jestem z Rzeszowa [emoji4]Witajcie :*
Czy są tutaj jakieś mamy z okolic Rzeszowa ?
Herbata z melisyEhh czy sa jakieś tabletki na sen dla kobiet w ciazy?? Kolejna noc nieprzespana. I znowu od 4 do 7 meczarnia...
![]()
Wiec mysle ze dzis zamowie tylko jeszcze nie wiem ktoryNo wlasnie ja tez zwlekam z nadzieja ze znajde inny sposob ale wylada na to ze nie [emoji13]
![]()
Jak znajdziesz jakis fajnu to podeslij [emoji13]Wiec mysle ze dzis zamowie tylko jeszcze nie wiem ktory![]()
Jaka czarna ? Od 15 lat ponad nigdzie się nie spotkałam z czarna!!!A duża ta dopłata jest? Tak orientacyjnie
A gdzie sie diagnozowaliscie? Bo Ty tez chyba z wroclawia??
A daj spokoj ,daj imie jakie sie Tobie podoba a nie takie ktorego malo dookola ...co to zmienia czy tych Julek na placu zabaw bedzie sie bawilo 3 czy 1....
![]()
Od 15 lat ponad u żadnego dentysty na NFZ nikt mi nie dał czarnej... Bzduradziewczyny na nfz plomby sa ale czarne za białą jest doplata